Tän kesän "läähtätyskausi" tuli sitte aukastuva Metsäkylän Munahölkässä. Miun muisti ei ylety niin pitkälle, että satavarma oisin siitä, oonko tuolla ikinä käynny aikasemmin? Täällä oli kyllä pikkusen "Kuivannon Kympin" meininkijä, minkä sanon ihan positiivisessa mielessä, enkä ihmettele, miksi ei tapahtumaa paljon mainosteta. Siihen on ainkin yksi yksinkertanen syy ja se lienee se, että kisapaikka käypi pieneksi, jos sinne porukkaa enempi tullee. Talon seinät pullisteli jo pahasti monenikästen osallistujien ja katsojien ja organisaatioon kuuluvien voimasta.

Kovasti oli tuttuja ja tarinaa taittui mukavasti enne lähtövä. Mahottoman mukavata oli uunon pieksää suurimmaksi osaksi asian viertä hyvien samanhenkisten tuttujen kanssa. Osa porukasta oli Jyväskylänki kävijöitä jotka oli tullu kippeistä jaloista huolimatta paikalle ihan kannatuksen vuoksi. Työkaveri Terokin tuli koitokseen, minkä kunnijaksi kaljuvani kiillotin vielä illallakin,    

Sitte siihen ite asijaan, eli juoksuun. Kymmenen kilsan matkahan miun osalta koostu kolmesta kierroksesta. Nyttehä mie jouvuin vetelemää taas ihka sokkona ku Garmini (305) teki taas temput lähtijessä. Siihe on visiin joku onnistunnu ohjelmoimaa nuo miun kisapäivät ja niinä päivinä se ei suostu tarttaamaan ensinkään ja sillee kävi tänäki aamuna. Kotija jätin koko masiinan, eikä kellovakaa enää Uuno omista. Komijassa aurongonpaisteessa ja ehkä pikkusen jo plussan puolella tarttailtiin lievään alamäkeen.

Uuno alotteli varovasti ja Asko ja Satu lupautu huoltamaa Uunon maaliin, jos ei ite sinne asti kykene. Asko otti kuvija ja Satu kanniskeli hevospelin ohjamon starttiavvainta. Kummitus-Esa ja MM-Katri ja Trithloni-Mira hävisivät heti lähössä horisontin taakse, eikä niitä enne maalija missään näkynny. Samaan suuntaan ja horisontiin hävis kyllä monta muutaki Uunova kovempaa yksilövä.

Eessä paineli semmone n. viijen  miehen ja yhen naisen rykelmä Kouvon Auvo keulilla ekan kierroksen. Sitte tokalla Auvo alko tuota sakkija jättämää ja mie sain 1,5 kiekan kohilla naisjuoksijan kiinne ja mänin ohitte. Toisen kiekan viimesessä mäjessä sain Endurance miehen kiinne ja mäni heti siinä mäjessä ohi ku Asko ja Satu siellä vissiin Uunova kannustelivat. Sitte tulikii jo happosampi satsi ennen mäjen loppuva ja mäni ihan konttailuksi ja koko seuraava myötäleosuus mäni ihan pipariksi ja Endurance sai miut lähes kiinne. Viimesllä kierroksella kuitenki sillan jälkee läähätys niskassa pikkuhiljaa hiljeni ja loppu kokonaa.

Muita en sitte kiine ennää saannu, eikä miunkaa ohitte kukkaa männy. Luulisin, että Uunon aika oli 45 ja risat, mutta varma en oo. Kotijalähön aikana en jäänny ihmisten jalkoihi tuloksija siinä rappujen puolvälissä ennää tiirailemaa, mut Uunon tulos oli kyllä suunnilleen ootetun lainen. Tän viikon yritän vielä ahistella ja sitte enne Haminata pari helpompaa  vikkova ni koittasi siellä sitte katella, millä kohtaa vauhtikarttaa ollaan puolikkaan suhteen mänössä.

Suuret kiitokset Askolle ja Satulle huoltamisesta. Koitan lattailla nuo pääosin Askon ottamat kuvat vielä tänään. Onnistuneet on Askon ottamija ja epäonnistuneet Uunon. Homma pelasi tosi hyvin ja järjestelyt oli mainijot. menestystä jatkoon ja hyvijä juoksukelejä kaikille!    

Jyväskylän tuloksija en oo kerinny vieläkää kunnolla silmäillä, Uuno kun olen. Illala vielä hilppastiin Astan kanssa tunnin reissu hienossa auringonpaisteessa. Viikon päästä sinne Teutjärvelle sitte kaikki kykenevät!

Kuvat laitan vielä tänään TÄHÄN.

Tulokset löytyy myös TÄÄLTÄ.