Lunta on satannu yön aikana taas kovasti tuvan viereen. Ei kiinnostasi pätkän vertaa lähtijä tuonne lumihankeen pohruamaan jalkapelillä kaheksi tuntia.

Torren jäkeinen reeniviikkohan meni ihan ketuille, mut nyt on muutaman viikon saannu vejellä ihan mukavasti. Harmi juttu kuitenki tuo jalkarattaan hajovamine. Juoksun lisääntymisen myötä kyllä on lisääntynny nuo tautisemmatki asijat ja homma on taas siinä ja siinä, että tuleeko pakollisija leppuutuspäivijä ei sentakija, että elimistö tuntusi väsähtäneeltä, vaan muuten eri jalkaosastojen rienat on lissääntynny.

Mulla olis haaveena juosta tuolla Haminassa eka näijen leveysasteijen puolikas, jos nuijen kahen porttivahtiosastojen äijien kanssa ei mitään erimielisyyksijä tuu omijen aikataulujen suhteen. Niillä porukoilla tarkotan tuota alakerran sarvipääjengiä ja yläkerran mandoliiniporukkaa. Alakerrassa on kuulemma enempi tarjolla lapijovoittosta lämmityshomaa, johon Uuno on jo vuoskymmenijä reenijä saannu tuon kalkin lapijoinnin muodossa.

Toinen havitteluyritys on Uunolla "taas" juosta puolikas alle 1.30 tänä vuonna. Se kyllä edellyttää, että Uunon välit porttivahtiosastojen kanssa pysys senverta kondiksessa, että pääsis harjaannnuttamaa itteesä ilman raihnapäivijä. Viime vuoshan meni siinä suhteessa ihan ketuille heti jo alkuvuuvesta lähtijen. Ens vuonnahan Uuno jo sitte vaihtaa taas sarjaa, jos vielä tennarit jalassa pysyy ja osaa kisoissa oikijaan suuntaan lähtijä. 

Yritellää yskijä etijäpäin, ku ei muutakaan voija...

"Ei synny Uunolta enää yhtään runoo, kotona se vaan itku silmässä päätään punoo. Jotakin kummiski vanha kääkkä välillä yrittelee, vaikka pääasijassa vaan yhtenään tyrittelee". Lähde: Uunon Parhaat 2012.

Rättijen levittelyä ja märkien vehkeijen kuivatusta piisaa......