Tänää oli sitte aamuaskareijen jälkee sitte se kauvan vuoteltu Caffin Cooper. Suurin milenkiinto kohistu Retun yritykseen lyödä Ekan ennätys. Kuuleman mukkaan erinäisijä epätoivoselta haiskahtelevia yrityksijä oli tehty jo usijampija, ja kahksan metrin päähän jo päästykin hastelemaa keppanan hajuva, mutta ei ollu vielä Retu onnistunnu.

Myöhän hipsittii tuo 1,5 kilsan matka Ollin sopivaa vauhtija ja Uunon kisavauhtija Caffin kotistadionille. Ajotus mäni täl kertaa meiltä perseelleen (taas), ku oltiin jossakin muussa ku espanjan ajassa ja stadionilla yli puol tuntija liijan aikasin.

Eka sieltä kuitenki kohta tuli, ja kiitettävästi oli varustautunnu virallisen matkan mittaamiseen. Oli mukana metrimittaa, merkkausteippijä kynää pyyhekumija ja viivotinta ja mikrometrijä. Näin tarkassa hommasa ei parane tössijä millimetrin puolikasta, eikä antaa yhtään tasotuksia. Virallinen ennätyspisteen mittaus ja merkkaus saatiin suoritettuva todistettavasti ja ohjekirjasten mukasesti usijamman miehen voimin.

Sitte kisapaikalle alko jo valumaa yleisövä ja pikkuhiljaa osanottajiaki. Kariki tuli kisapaikalle, vaikka ei pystynny nyt vaivojen takija osallistumaan. Cooperpäällikkö ja valmennsuosaston ihmiset ja huoltajat kun saatiin paikalle, aloteltiin kukin osanottaja verryttelyt pikkuhiljaa. Retu pienikokosena miehenä veteli kyllä ittesä semmosiin solmuihin, että muilta jo siinä venähti naamat vihreiksi ja alko toisilta turhat voittoluulot karisemmaa.

Site ruvettii kaikki karistelemaa liijat vermeet tantereelle ja Cooperpäällikkö kertasi säännöt ja varmisteltiin oikija lähtöviiva. Perinteisellä tarttityylillä lähettii matkaan ja Retu veteli nuoren miehen innolla alun vissiinki aika rapijasti ja Alpo kintereillä tennarit läpsäen ja henki huohottaen. Sitte alko kaikkijen vauhit pikkusen hiipumaan. Sitte torvi törähti ja 12 minuuttija saatiin alle viijessätoista minuutissa juostua. Nyt aika tuntuu tosi nopeelta, mut juostessa ei meinannu sitä aikaa saaha kulumaan millään eikä matkaakaan joutumaan.

Retu pääsi yli Ekan ennätyksen ja Olliki juoksi oman ennätyksensä, kun ei oo ikinä Cooperia aikasemmi juossu!!! Retun naamasta ja muutonki näki, että ei tuntunnu homma misssään.

Mahtavat oli kisat ja palkintojenjakoseremonija. Uuvestaa joskus!

 Alkumittaukset suoritettiin mittanauhalla.

Tarkistuslaskelmien perusteella tehdyt korjaukset oli huomijoitu ja mikrometrillä tarkistettu viimesen centtimetrin kymmenykset ja sitte ei muuta ku tarkka, mahollisen ohkasella kynällä merkintä teippiin.

Se on siinä! Virallisesti mitattu matka 3093,000 metriä ja pieni osa matkan määritykseen käytetystä materiaalista. Määritykseen ja tarkistuslaskelmiin kului aikaa reilut puol tuntija 

Retu otti meiltä kaikilta heti alussa turhat luulot pois venyttämällä ittesä kaikenmoisiin umpisolmuihin ja-lisäkkeisiin.Ennätysjuoksijat Olli ja Retu.


Cooperpäällikön katsaus ja virallisten tulosten julkaisu.

Rehti käjenpuritus ja ennätysvaltikan siirron juhlistamiseksi varattu pokaali, jonka valtikan haltija heilahutti rennolla ja harjaantuneella käjenliikkeellä parempaan talteen.

Palkintopystiin kaiverrettuna Retun uusi ennätys.

Caffin Cooperin viralliset ja tarkistetut tulokset- Tähä virallisee ja hyväksyttyy asiakirjaa ei saa minkään valtakunnan lain, eikä muunkaan instanssin voimilla minkäänlaisija muutoksia.

Mahtava oli porukka ja päivä. Pihisis henki vielä enski vuonna senverta, jotta kykenis tänne vielä tulemaan ja kisaamaan!