Mökillä tuli möyrittyvä koko viikonloppu. Harmi ku piti pois lähtiä taas tänne maalikylille kärvistelemään ja irvistelemään. Runko oli kyllä jo tänä aamuna samanlaine ku kylätappelun jäliltä. Kirveen varressa ja moottorisahan kahvassa tuli roikuttuva ja välillä risusavottasouvissa. Aamulla oli kylmässä mökissä sitte mukava jäykistellä ittesä ylös kahvin keittoon ja muonitukseen.

Molempina iltoina tuikattii sauna tulille ja mökin rappusilla lämmityksen lomassa kattelin tuota auringonlaskun kehittymistä. Komija oli luonnon järjestämä valosou molempina iltoina. Pikselit eikä käyttäjän taijotkaan oikeen tuossa omassa vilmiryhmässä riitä sitä tallentelemaan.

Sittehä mie käin hakemassa saunalta kuivumassa olleet lenkkivehkeet ja pukasin ne päälleni ja tarttasin venhon ja mantereelle lenkille. Eilen käytiin Rouva-Uunon kanssa 50 minuutin pätkä melkeen kirkolla ja takas rantaan. Keskivauhti oli mukavata 5.30 vauhtija. Tännää kirmasin kirkolta vielä etemmäs kestoltaan 1.10h keskivauhilla 5.25. Kilsa enne rantaa on mukava täysillä juostava loiva alamäki, mikä tullee lähes joka kerta revittyvä kovanlaisesti ja sillee tein nytkii.

Ens lauvantaina lähen sinne ekaan talvisarjajuoksuun Mikkeliin, jos ei runko isommin rupija hanttiin laittelemaan. Pitäs pikkuse kyyläillä noita aikasempija aikojaki ja miettijä myös minkämoisella kyyvillä sitä lävitte lähen yrittelemään. Viikolla kyllä alottelen nyt Torreen tähtäilevää reenirupijamaa. Siellä pitäsi saaha puolikas juostuva alle 4.20 keskivauhilla., mikä tarkottasi loppuaikaa 1.32. Paljohan sitä tietysti aina pitäs muutaki....