Tällä viikolla pitäsi saaha tuotettuva 13 tunnin verran liikehtimisijä Uunon reeniosastoon, josta suurin osa sais olla mielellään juoksuva. Lauvantaina Heinolassa alkannu positiivien vire on jatkunnu ainakin tähän iltaan saakaa. Tännää käin ekalla kisanjälkeisellä jalkalenkillä Mansikka-Ahossa. Verryttelin sinne lenkkipolkuja myöten ja jäin sitte jumittammaa siihen ylämäkkeen ees-taas ylämäki-"vetoja". Alku oli vielä jäykkää, mutta sitte alko homma ja jalat pelittämää mainijosti. Settemän siivuva siinä jumitin. Jatkoin siihen perrään sitte 6 kipaletta minuutin "vetoja" minnuutin palautuksella. Hyvin meni reeni ja kestova tuli 1.20h. uunon "vedot" saattaa kyllä ulkopuolisen silmissä näyttää joltakin muulta, mitä ne miun omassa ropassa tuntuuvat.

Sitte pijin muutaman tunnin paussin ja lähin sotkemaan pyörällä Valkealan suunnille. Kirkolta pyyhälsin vielä etijäppäin kilsan verran ja sitte käännähin takasin ylämäjen päältä. Vauhti oli reipasta 21,7 kilsaa tunnissa ja sykkeet löylytti vielä reilusti paluttavan lenkin puolella 116. Tunti siinä vierähti mukavassa kesäilmassa.

Mikkelissähän oli VETERAANIYLEISURHEILUN SM-KILPAILUT viime viikonloppuna. Mikkelin oma mies Lauri Friari oli ylivoimane M45-sarjan vitosella ja kympillä. RDS:n kaksikko Tennilä ja Poussu lapijoivat myös mitaleita omissa juoksuissaan. Mukva oli havaita, jotta Heimo Kärkkäinen on taas päässyt kisakuntoon vammojen jälkeen ja voitti M60 sarjassa tiukan 5000 metrin kisan. Kuninkaan Kake hävisi Heimolle vaan 5 sekuntia ja jäi silti neljänneksi. Mukava ois ollu kattomassaki olla, mut ei kerinny millään. Kauko tuli toiseksi M60 sarjan kympillä. Riku Kyllönen on kyllä kova luu M70 kympillä ja 1500 metrilläkin mitaleilla. Rikun muistan hyvin kun pari vuotta sitten ekan kerran kohtasin ja ikämies vetäsi Mikkelissä puolikaan aikaan jotakin 1.32 lukemille muistaakseni. Marttisen Pasi oli myös lähellä palkintoja  M40 sarjassa parillakin matkalla. Tero Junkkari oli voitokas M40 1500 metrillä.

Meijän kylän tyttö Katri Lindroos voitti naisten N40 800 metrin kisan.