Mökillä ja Luukylän seuvulla seuhoin koko viikonlopun. Rouva-Uunohan oli siellä jo majaillu usijamman päivän. Kesä on tullu ja kärpäset ja itikatko jo taas kuvijoihin. Miulla oli siellä sivupisneksenä tirektiivivessan seinään rimojen laitto ja saunan lämitys kaikkine lisäoperaatijoineen. Siinä hommasa ei höylää eikä puukkova käytetty. Fiskarssin toiseksi suurimmalla hyvin terotetulla halkomakirveellä tasoteltiin suurimmat vinouvet äkkivääristä luonnonpuista. Ulkohuonetta on rakennettu jo usijampi vuosi, eikä tarkotuksena oo tänäkään vuonna vielä huussin harjakaisija vietellä. On niin paljo muita harjakaisija vielä pitelemättä.

Pääpisneksenä oli nyt Uunolla taas kerran persuksijen hinkkaus lahjasatulalla. Sykemittarihan oli valmiiksi unehtunnu sinne saareen ja nyt unohtu sitte kotija se remeli, jotta ei voinnu sykkeitä kyyläillä. Eikä niijen kyyläilemine reenijä korvaa. Kyl se on vielä uunonki ite tehtävä osatuuni tuosta reenihommasta. Ne ei vielä oo semmosta vekotinta keksinny, jolla todistettavasti vois reenit korvata. Perjantaina hiissailin pyörää allani puolen tunnin verran Kouvolassa enne mökille mänövä, lauvantana seilasin laivalla pariin otteeseen manterelle ja siivuttelin noin tunnin pätkät ja tännää vetelin sitte loppusilauksen kannikat kivistellen reilun kolmen tunnin siivun välillä: Motelli-Tepoil-Taavetti-Huopaisen virta- Taavetti- Motelli-Haimilanranta. Sitte olinki jo tirektiivessantekokunnossa ja osan ajasta jäähyttelin säärtä uutukaisen uuvella Carolta saamallani geelipussilla.

Mutaki soitteli lauvantaina aamupäivällä ja mukava oli kotkotella kuulumiset ja mutama puolikas jä täysiki juosta. Pojathan on lähössä taas Tukholmaan kirmaamaan. Mukava ois Uunonki.

Osa lappalaisista oli Terwamaratonilla Oulussa juossu hyvijä aikoja. Peuran Olli oli antannu tasotusta muille ja myöhästynny lähöstä M-60 sarjassa puolikkaalla, mut aika oli tuohon nähen hyvä ja Kiviniemen Tuomo oli juossu voittoon M55-sarjan puolikkaalla. Muijen tuloksija en jaksa ennä käyvä ruotimmaa, huimaa jo hiukkasen ja hetekalle on vääntäyvyttävä meditoimaan huomista kalkkilapijoinisessijota varten.

Tulokset löytyy myös TÄÄLTÄ.

Omalla harjottelusaralla on päähuomijo nyt jalan kuntoutuksessa ja kisafocus on siirtynny linjalle Jyväskylä-Joutseno-Pieksämäki. 

Mukava oli heräillä mökillä aamuaurinkoon ja lintujen lauluun ja haistella kevvään ja peltojen sijansonnan tuoksuva.