Sporttirintamalla rojektin toisen päivän viilikset mainijot. Tännää oli puolentoista tunnin reenisessijo, joka sisälsi 7 kertaa Lähtomäjen päälle hinkkausta lahjasatulalla. Lintusatula leppäilee hetekan alla makkuuhuoneessa ihan ääneti.

Mie ku lähin ennen niitä mäkinousujani pikkusen verryttelemään varttitunniksi Mikelintien varteen, vastaan tuli pikkusen epävärmoin askelin taivaltava miekkonen. Takasin ku tulin mäjen alle, ihmettelin mitä hittova tuolla sadan metrin päässä tehhää? Tekkeekö siellä "linkkuveittijä" joku selällään keskellä pyörätietä. En ollu vielä mäkisessijota alotellu ni jän seuraamaan tarviiko joku vaikka Uunon apuva. Se aikasemmin miut ohittannu kaveri oli köllähtänny selälleen vissiin näkymättömän voimasta ja yritti ylös huonolla menestyksellä. Käjet se veti eteen ja samalla jalat nousi kohen sinitaivasta, mutta siitä on huono ylös pompsahtaa. Ei onnistu selväpäiseltäkkään sillä konstilla.

Muutaman sitkeen yrityskerran jälkeen se kiepsahti sitte syrjälleen ja pääsi ylös ja sitkeesti keula kohen Lehtokylän hovibaarija. Jalat oli tuon pikku maadotuksen jälkeen nyt kovasti levällään ja silleenhän matka alko taittuva lähes oikijaan suuntaan. Välillä tuli pari sivusteppijä ja taka-askeleita, mutta kulkusuunnan trendi oli selvästi baarille yrittävä. Selväpäisellä ja vähäjärkisellä kävi kovasti katteeksi kaverin lääkitys ja olotila. Mie vejin myssyvä syvemmälle ja niskat kyömyyn ja lähin veivaamaan ekaa läkähyttävvää vejätystä ylämäkkeen. 

Viikonloppuna juostiin myös Uusi-Lahtijuoksu Lahessa. Tulokset lötyy myös TÄÄLTÄ. Tulostaso ei tällä kertaa oikeen kova ollu.