Eilen lauvantai-aamuna juotittelin ihtijäni kahvilla ja ruunaa jäähytysveellä. Ruunan paisuntasäilijön kuppeessa on sen nahkassa reikä ja enempi ku sitä koittaa kierrättää ja suitsittaa ni vesi suihkuvaa reijästä pihalle, joten se on nyt rauhallisen kääkän peli, soppii täl hetkel miulle ku nyrkki Uunon silmäkulmaan.

Niskat kyömyssä ja tappijomieliala päällä ratsastelin hissukseen sitten Haminaan ja siellä jutustelin Alfin kanssa parkkipaikalla hetkosen. Sitte käppäilin Sotkuun ja siellä oli toinen jalkavaivanen Asko ja parempipuolisko Satu ja pöyvällinen juoksijoita. Uunollahan on jalkavaivojen lisäksi vielä erotuksena Askosta tuo synnynnäinen päävaiva, joka ei ainakaan paranemaan päin oo ijän karttuessa.

Kaukova sitte sempattii vielä kovasti parkkipaikalla enne lähtövä starttipaikalle. Kyllä meitä Askon kanssa kovasti kenkutti muijen juoksuunlähtövä katellessa. Sitte kykenevät lähti juoksemmaa ja myö lähettii valumaa väliaikapaikoille, ekaks 6 kilsan kohille ja sitte 14 kilsan lapulle ja lopuksi ajateltii, jotta Kake saattaa tarvita lopussa kannustusta enempi loppukilsoilla ku loppusuoralla ja niin myö siirrytii 20 kilsan tolpalle ja Kaken maaliintulo jäi meiltä näkemättä.

Kovasti oli matkanvarrella tuttuja naamoja ja kuvija yrittelin ottaa sen minkä kerkisin kaikista muistaki. Jannen kärkiporukasta en kuitenkaan onnistunnu usijammasta yrityksestä huolimatta. Mänivät liijan kovvaa kyytijä, jotta Uunon aivolohkot ois siihe mukkaan kerinny. Kaukohan piti pintansa ja juoksi sen SE:n M60 sarjassa, joka sarja oli muutenki kovatasonen. Sarjan kakkoseksi juoksi Raimo Inkinen ajalla 1.27.41 ja kolmoseksi Ilkka Laari 1.30.44. Koson Hiekki oli vasta neljäs Heikille takuuajalla 1.31.25.

Yleisen sarjan voitti Tuomas Naakka ajalla 1.17.27 ja M-40-sarjan Janne Sakkara. Janne ja Tuomas oli vielä 20 kilsan kohilla yhessä nipussa, Janne pikkusen eellä, mutta lopussa Janne oli sannu kirin irtoomaa hienosti, ja olis voittannu myös yleisen sarjan ajallaan 1.17.20. Petri Lindholm oli hienosti neljäs M-40 sarjasa pikkusen viimevuotista huonommalla ajalla 1.25.32.

M-50-sarjan voitti Veli Nakari ajalla 1.23.54 ja Juha Parkkonen oli toinen 1.26.39. Uunon ottalohkojen vajaatoiminnasta tai toimintahäirijöstä johtuen kannustelin Juhaa väärällä nimellä..heh-heh. Sekotin Juhan Jussilan Ariin. Mukava oli mysö nähä juoksemassa Endurancen Pekka Kytömäki, joka juksi hienosti M50-sarjan neljänneksi ajalla 1.36.33.

Naistensarjan voitti Johanna Mertanen 1.32.26. N40-sarjan voitti aina ilonen ja elämänmyönteine Pia Bryggare ajlla 1.36.13.

Miro Laurila verrytteli M-kunto-sarjan 7,5 kilsan voittoon ajalla 23.29

Järjestelyt oli hoijettu hienosti kaikilta osin ja reitti on nopija, jopa sopiva Suomenennätysten juoksuun, jotta eiköhän ens vuonna kaikki lähikylijen juoksukuntoset tuu sinne juoksemmaa.