Käin sitte tännää ihteeni ilahuttamssa ja vilahuttamasa siellä Teutjärven ympärijuoksussa. Reissun jälkee ku kotija itteni ratsastin, mietiskelin voltinheittova, pierasuva tai sonnan suoltamista ommiin housuihini, senverta huonova oli mänö. Hoitelin kuitenki ekaks noita kippeitä jalkojani enempi kondiksee venyttelysetillä, Voltareenilla, hieronnalla ja jäitä oikijaan penikkaan ja päähän, johonka tarvisi kyllä nyt jottai muutaki jäähykettä.

Ilmahan oli kyllä mainijo +15°C ja puuskasta tuulta, joka pikkuse haittasi ajoittain kaikkijen mänövä. 

Mie lähin löysällä vauhilla alun, mutta lopussa tuntu, jotta liijan kovalla silti. Juoksemattomuus ja kalju paistoi koko suorituksen ajan hommasta, ja velttova oli mänö ja Uunon meininki. Kummitus-Esa oli vejelly kisapaikalle Korialta pyörällä, eikä ihan satasella ollu kisassa mukana ja tarjosi mulle vetoapuva usijammanki kerran hidastellen ommaa vauhtijaan, mutta Uunosta ei ollu hyvijen tarjousten vastaanottajaksi.  

Esan kansa vetelin kuitenki alussa usijammanki kilsan ja Koson Heikki oli matkassa mukana ja Asko oli jo kymmenijen metrijen päässä eellä. Sitte jossaki 6-7 kilsan kohilla mie aloin Esasta ja Heikistä jäämää ja niillä sijoilla köttyyttelin maaliin asti. Viimesen vitosen miun eellä parin tolpanvälin päässä oli juoksija, mutta sitä en koskaa kiinne tavottannu, enkä tiije kuka se oli. Lopussa pari tyttöstä miuta koitti vielä usuttaa Esan perään, mutta mie vaan niille irvistelin enkä niijen puhheita uskonnu.

Kuninkaan Kauko juoksi M-60 reittiennätyksen, mikä oli taas Kakelta kova suoritus. "Alfi-pojan" ikä jo riittää ja tuohon miesten sarjaan M-60. Mukava oli myös nähä Sakkaran Janneki taas viimevuoden vaikijan kevään jälkee ehjänä kisassa. Petri veteli hölkkäsarjan voitoon ja hienolla ajalla. Asko tekasi ja uuven ennätyksensä hienosti alle yhen hoon (1h) mainijon huolto-osaston avulla. Naisten 7 kilsalla voittosa kolmikko oli Johanna Mertanen, Petra Muukka ja Katri Lindroos. ONNEA KOVASTI KAIKILLE!

TULOKSET laittelen pikapuolin.

KUVIA pistelen myös, kun kerkijän. Kuvahommassa Uuno piti perinteitä yllä ja puolet niistä piti hylätä ku ekkaa kertaa koitin tsuumilla niitä otella pikkuse etäämmältä sisällä palkintojen jaossa. Ei ois kannattannu sitäkää kokkeilla tuolla vilmiryhmällä.

"Ei taija Uunova näkyvä nyt lenkillä. Taitaa olla parempi pysytellä vaan kotona penkillä. Juosta ei nyt kannata kovalla tahilla. Parasta rötkötellä vaan hetekalla ja rahilla". Lähde: Uunon Parhaat, 2011.

1303052720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pari ilosta tyttöstä jotu nyt Uunon plokiin. Kiitos kannustuksesta!

                                               1303064707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miun on vaikija saaha ite näitä lähtökuvija otettuva, jos ite yrittelee tarttailla. Kiitos Satulle ja Askolle kuvista ja muustaki taas kerran! Mukava oli nähä taas tartissa porukkaa lähtölakanan täyveltä! 

                                1303066147_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onkohan tullu tyttösten reenailtuva enempiki porukassa kun homma näyttää mänevän kovasti samassa tahissa?