Aamulla herräilin jo nelljän maissa "palkojen jakotukseen". Käin veskissä vejen heitolla ja alottelin "normaalin" liijan aikasen herätyksen geelipussijäähytyksellä. Luveskelin lehtijä ja kuuvelta uusin jäähytysoperaatijon. Nilkuttelin työmaakopilla sen 8h:n pakollisen tänäkipäivänä. Aamupalaksi ennen kopille lähtövä nakkasin neljäsatasen Buranan huulijeni välliin. Meinasin nytte viikon aamupalojen jatkeeksi niitä rouskutella kolme kipaletta päivässä.

Kintut on ollu kyllä samanmoisessa kondiksessa niinku täyven Maran ois nykinny. Mienasin ottaa tuon geelipussin jo tuonne "työmaakopin" kahvihuoneen pakastimeen mukkaan, mutta sitte järkiinnyin, enkä sitä tehnny kuitenkaan. Siitä ois tullu jo liijan kova meteli. Metelijä siellä välillä on muutenki ilman Uunon lisätössimisijä. 

Ruokatunnin jatkeeksi telkeyvyin vessaa venyttelemmää kipijää säärtä (3x30sekuntia erilaisija pohkeen/säären venytyksijä). Siitte perrään samassa paikassa vielä päälle Voltareenihieronta. Joku saatto pikkuse ihmetelläki, miksi kääkkä siellä puhisee ja viihtyy ylen kauvan. Ylleensähän sieltä jopa omanki vaan teotorantille tuoksuvan sonnan hajusta singahtaa mahollisimman ripijästi oven ulkopuolelle.

Kotija ku sieltä itku silmässä ja sääri soikeena ratsastelin, alottelin taas normisetillä, eli geelipussi sääreen. Sitte Kassu toi kaupasta 3 purkkija tonnikallaa ja mie laittelin riisiryynit kiehumaa ja rykästii ravitseva ja edullinen riisi-tonnikalasatsi helttoihin kolmeen mieheen ihan miesporukassa. Sitte taas geelipussi sääreen kymmeneksi minnuutiksi ja sit ulos vaihtamaa ruunalle kesäkavijot. Ja piennen hohhoijaa tauvon jälkee taas jäähytetty geelipussi säärelle. 

Tän päivän viimeset venytykset ja Voltareenihieronta ja vihonviimene gellipussijäähytys on vielä tekemättä ja sitte hetekalle. Huomenna en vielä kajetu mihinkää jalkoja rassaavaan liikuntaan, mutta keskiviikoksi pittää jo jotaki yritellä. Tämmösellä setillä männää koko tää viikko ja toivotaan jotta sais juostuva ennen Kouvolan puolikasta, mutta jos ei saa, ni sekin on välliin nyt jätettävä suosijolla.

Turvotus on jo lasehtimmaan päin ja kipuki jo helpottaa säären sivussa pikkusen, jotta uskoisin että hommasta on suuri hyöty ollu jo tän päivän aikana. Katellaa miten pururadat sulaa ja suunnataaan sihti sinne pehmosemmille suunnille lähiviikkoina.

OPETUS: Jos et oo yhtää juossu, älä hyvä naine tai mies lähe juoksukisoihi. Kilpajuoksu tarvihtee juoksuharjotusta jaloille ennen kisaa. Sitä ei korvaa mikkää muu harjottelu. Eihän tää mikkää uus tottuus ole, mutta monelta muultaki lahopäältä homma on unehtunnu taiston tiimellyksessä. En ollu eka enkä vikakaan varmaan tän asijan suhteen.