Viime torstaina hilppasin lintusatulalla töijen jälkee pikkuse ripijämmästi Valkealan perukoille, sinne pippurinkasvupaikalle. Sitte kotija märehtimmää.

Perjantaiaamuna sama homma, mutta rauhallisella kyyvillä persuksija ja etenki jalkaa säästellen. Sitte lähetii Rouva-Uunon kanssa Luumäjelle venhon kääntelyyn. Sinne pitää jo seuravana vuonna männä tammikuussa jos meinaa paikan rannasta saaha "varattuva".  Ei ollu kuu muutama paikka ennää jälellä, ja siihe myös oma venho survottii.

Illalla mie läksin survomaa sitte lintusatulalla ekaks Kouvola-Cityyn. Siittä jatkoin Eskolanmäkkee Tavernan ohitte Kymenlaaksontielle. Sitte survoskelin rattaalla Paskavesilaitoksen ohitte Rantatielle ja siitä edelleen Myllykoski- Cityyn. Vanhassa Viijalassa oli kovasti kumarassa olevija pyöräilijöitä metakasta päätellen ja senverta on sylettänny ihtiäniki, jotta mukkaan meinasi ilakointiäänet miut viijä.

Rahhaa ei ollu onneksi mukana, eikä sinne senkään takija tarvinnu haikailla. Mielessä kyllä kävi, jotta kävisikö Ramirezin mörskällä kysäsemässä, jos huippu-urheilijat pitäsi vappaapävän Pässin kunnijaksi ja lähtisi Viijalaan ryttyyttämmää. Näissä ajatuksissani jatkoin ohi Myylykosken Cityn ja parin kilsan päästä käännähin takasi ku alko muutenki janottamaa ja eihän mulla mukana ollu ees vettä juomana.

Sammaa reittijä tulin takasin ja Eskolanmäjen Tavernassa oli jo metakka ja melkonen kun siitä Cityyn päin käännähin. Kotona sitte tankkailin ihteni hetekalle syrjälleen.

Eilen otin sitte itelleni liijan ison urakan ja rupesin Pääsijäisen viettoon, eli kairailemmaa sieniin reikijä ja vetelemmää Adsl-kaapelija makkuuhuoneeseen jälkikasvun pitkäaikasesta pyynnöstä ja vaatimuksesta. Oli kyllä aika savotta ja se jopi kyllä poiki kymmenkunta muuta laajaa ja aikaavievää soppaa, jotka piti nekkii selvitellä.

Eilen illalla sitte ei meinannu hetekalle sopija ku romuva oli joka paikka pullollaan. Mihinköhän näijen romujen kanssa hautautummaa pääsee sitte ku aika Uunosta jättäytyy jälkee?

1303640316_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hauskaa Pässiä Kaikille Tasapäisesti!