Kattelin kaiholla tuolta Caffin sivuilta noita lähiaikojen espanjan juoksukisoja. Mukavasti on jo tuossa suomalaisessa sporttiseurassa jäsenijä. Miehän sinne änkijän suolenpätkijen lämmittelyyn parin viikon päästä. Kilpajuoksuva ei nyt pysty siellä harrastamaan, mutta tarkotus olis osallistuva kahen ja puolen viikon aikana kolmeen puolimaraton-kisaan (27.2 Torrevieja, 06.03 Cartagena ja 13.3 Murcia) ja reenata ihtesä hankihieveriin. Homma männee seillä korkeintaan pelkäksi osallistumiseksi, kun vielä ei ainakaan kärsi ruveta repimään kovasti tuon vetoketjun takija. Sehän voipi siitä iteesä ottaa ja aukijaa iteksee ja sitte on suolet pitkin mäkijä ja siellä lämpösessä ne alkaa nopijasti haisemaan ja se ei oo mukavaa kellekkään muille ku raatokärpäsille.

Tännää annan suolenpätkijen levätä vattassa ihan rauhassa. Huomenna sitte yritän niitä hyppyytellä pariin otteeseen ja sunnuntaina koitan saaha hiivittyvä yhtäjaksosesti 15 kilsan matkan. Pakkasta on kyllä luvassa aina liikaa, mut pitää koittaa passailla sopivaan lämpöaaltoon nuo reenit.

Nää kaikki jututhan saattaa olla vaan Uunon toiveajatteluva ja elämän ja kuoleman realiteetit saattaavat nykästä kääkän taas ihan lattijan rakoon tai ison risukasan alimmaiseksi ja sitte ei muu auta ku ruveta Torren markkinoilla itkemään, vaikka itku ei perimätiijon mukkaan markkinoilla auta asijoita etteenpäin.

Jos jotakuta kiinnostaa, mm. tuolta löytyy juoksukisoja Espanjassa:

http://www.carreraspopulares.com/