Vot, perillä ollaan mörskällä erinäisten vaiheijen jälkeen. Koko eiline päivähän mäni matkanteossa ja iso osa päivästä Berlin Tegelin väliarastotiloissa kökkijessä. Lentoveneijenvaihtoväli oli 6,5 h ja se otti tiukille. 

Miehä lähin eilen kolmen maissa aamuyöllä retsastelemaa konilla Helsingin suunnille kovassa pakkasessa. Hyvissä ajoin vein heposeni pilttuuseen lentoparkkiin ja linjapiilillä lentoveneasemalle. Siellä sitte Air Berlini lihatiskin suunnille. Ennen lihatiskijä kuitenki oli ohjeistus check in 240-275. No miehän siitä tietysti mänin, ku jostakin syystä luotan enempi muihin ohjeistuksiin ku tuoho omalta aivosolulta harvoin tulevaan muitisignaaliin. Miun lihaqtiskin numerot oli 265-267 ja tuo tuntu sattuvan siihen välliin. Eipä perhna kuitenkaan sattunnu, ja sitte kyselin tiskiltä mikä tässä oikeen mättää, no neitoset levitteli käsijään ja muutaman kerran räpähyttivät irtoripsijään ja vinttasivat miut siitä takasin. Pikkusen alko korpeemaan ja sitte mäni suoraan sinne Air Berlinin tiskille mittää ohjelappuja vilkuilemata ja isompija Uunoilematta. Asijasta kyk mainihin siinä oikijalla tiskillä ja Arberlin-ihmine oli kovasti myötämieline Uunon valitusvirrelle.

Turvatestilaitteeseen oli nyt säädetty Uuno-suodatukset kohilleen ja mie pääsin ilman sirreenin ulvotusta lävihte sen strip-tease esitykseni jälkeen pukemaan kamoja päälleni ja vetelemmää vöitä housuihini takasi. Sitteha kohta oltii lentoveneessä ja veneki kohta souteli ihtesä ilmoille kepijän olosesti soutajien väsymättä. Konneessa samalle lavettisatsille tuli sitte kaks Helssinkin tyttöstä, jotka oli mänössä Berliiniin kattomaa poikakaverijensa Punk-Rocksoittokeikkaa (tyylisuunta saatto olla joku muukin). Musisointi ja majotus yhtyveellä oli jossakin vallatussa talosssa. Parin tunnin vemeily mäni mukavasti jutellessa elämän kysymyksistä ja ikäerosta huolimatta arvoasteikko oli suunnilleen samoissa kohissa elämän peruskysymyksiin nähen. Toivottelen tyttösille mukavaa retkijä.

Sitte tultiikii jo Tegelin välivarastointipaikalle, joka on rakennettu ympyrän muotoseksi. Miulla oli aikaa tuntitolkulla kävellä iso pääympyrä ja kaikki sivulonkerot monneen kertaan ja erisuuntiin ympäri. Hain infosta välivarastokartan ja sitte sihtailin ommaa lihatiskijä. Se viittasi kokonaan eri rakennukseen ja kartan yhen lonkeron pää loppu hisiin. Aattelin käyvä oman tiskin varmistamassa etukätteen. Piti pännä ympyräsysteemistä kokonaan ulos ja sitte vielä kävellä kesävetimissä helvatin kymä ulkokongi lävihte ja sitte tulin sinne hissiovelle. Siintä ku polkastiin alakertaan tultiinii oikijaan C-siivekkeeseen. No se koko siipi oli yhen keskikokosen lentoveneaseman suuruine ja mie en sieltä ennää takasinkaa lähtenny, vaan varmistin kertaallen virkamieheltä, jotta oon oikijassa paikassa jäin C-halliin nautiskelemmaa Uunon herkkuja.    

Ajanvietto käi työstä ja istuvessa persukset jo alko puutummaa ja kävellessä jalat. Sitte jo taas mäntii turvatestii ja isiitäki mie pääsin lävihte ilman sirrasirinöitä. Toinenki vene oli suunilleen ajallaan ja miun penkkirivistölle istahteli Murcian mimmi ja joku muu naisihmine. Mimmi oli italijalaine ja se ili epsanjalaisen kanssa naimisissa ja asuntova pitelivät Murciassa. Senverta ovat italijanenglanti ja karjalanenglanti sukulaiskielijä, jotta juttuun tultiin mukavasti ja matkaki joutu kivasti suuta pieksäessä.

Astaha oli miulle leikannau tuon kaljuuntuvan tukkamallin semmoseksi patamalliseksi ja se herätti hilpeyttä kanssaihmisisssä kovasti. Perillä Alicantessa oli sitte Mikko, Kari ja Ola vastassa ja Mikon kyyvillä ajeltii Torreen normaaleita sekavija jutellen. Kipastiin muonan haussa meijän lähikaupassa ja keitettiin tulokahvit ja soviittii, jotta aamulla lähetää lenkille samalla porukalla. 

1298712286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olli näpsäsi aamutimaan kuvan Uunon paremmalta puolelta komijassa auringon pahteessa mörskän pihalla. Kuvan kalju ei selittelyillä eikä silittelyillä parane. Pata ja kattilat on mainijoita parturin apuvälineitä.