Päivällä käytiin jälkikasvuston kanssa Kouvolan käräjätuvalla ja ulosottotoimistolla potkimassa asijoihin vauhtija. Melko iso kiviseinä tuntuu vastassa olevan. No nytkytellää pikkuhiljaa se mikä voijaa. Tässä vaiheessa tuntuu homma toivottomalta.

Kaikista elämäni aikasista tyrmisistä huolimatta lähin juoksulenkille. Siinä mäni kolmisen varttija ja vaihteeksi olis värkeissä ollu kovempaanki vauhtiin varaa, mutta tein vaan allakanmukasen keskisykkeellä 137.

Huomenna on sitte ihmislääkärille aika kun en elläinlääkärijä tähän hättään tavottannu. Aamulla sitte otellaa nuo 7 vuotta hautuneet 50-vuotisverinäyttteet ja muut pisuaarit ja testit. Sitte on vielä viikon päästä joku jutustelutuokijo, jossa selvitettää Uunosen työhalut ja -kyvyt. Senverta sain tietova, jotta jos leikkelepöyvälle tyrimisen takija jouvun, siinä männee ainaki kolme viikkova tehollista kävelyaikaa hetekoinnissa. Ei paljo nyt juur vois vähempää kiinostaa tuo kolmen viikon yhtäjaksone hetekoimine, mut ei siinä vissiin muukan auttane. No huomenna kyl kampoihin laitan ihmislääkärille siinä asijassa ainaki.