Esijuoksija rupes taas temppuilemmaa, eikä ota latausta vastaan ihan helpolla. Mie tänää otin sen työmaakopille mukkaa ja soittelin jo huoltovirmalle, jotta mitä tehhää. Konehan vaihettii kokonaa uuteen yksilöön heinäkuun lopussa Unkarin retken jälkee ,ku se siellä sittu samalla lailla ja lopetti toiminnan, eikä akut suostunnu lataantumaa ensinkää.

Nyt oli toissailtana sama homma, vaikka oli kone ja iteki latauksessa koko yön. Ei käynnisty kumpikaa millään ja koko yksikkö ihan mykkä. No kopilla sitte ku soittelin ja kokkeilin samalla, ni jo perhana alko taas pelittää...??? Mie siihe puhe-elimeen sitte änkytin, jotta nyt toimii. Henkilö sano, jotta kannattasi Webupdateri latata, ja sillä kattova onko uusija päivityksijä masiinaan. No miehän sen nytte oon lattaillu ja tarkistin, jotta ei oo päivityksijä. Eli konneen (eli vissiin akkujen)toiminta on epävarmaa, vai onko sitte ohjelmavikaa? Mistä noita tavalline tossavaine tietää, missä vika on, ku viisaammatka ei sitä ossaa sanova.

Töistä tultuva sitte oikasin ihteni vähäks aikaa hetekalle. Senverta koppaa kirrasi päivän seuhtominen. Suht nopijasti mie siitä toivuin tolpilleni ja lähin vaihtamaa kopukkaan talvitöppösijä. Siinäkkää ei kauva nokka tuhissu. Senverta oli riuskat otteet nyt, jotta sain samalla yhen pölylautasen särettyvä, ku murjoin sitä puolväkisin paikalleen. Sitte laitoin myrkynvihrijät jalkaa ja satuloin taas linnun ja lähin vetkuttammaa 40 minnuutiksi ilman esijuoksijaa, ku siinä ei akku kerinny vielä latinkii saakka.Nytte en ennää noita Beekorttikiroiluita jaksa jatkaa, vaan käyn rättisulkeisten jälkee suihkussa ja varpaat suoraks ja kaali kenolleen...