Mie sain tännää pornokuvija ihmislääkäriltä. Ne oli otettu ultraiänellä miun ilkosillaa olevasta reijestä. Härskinnäköstä kateltavvaa, kertakaikkijaan. Nuo ihmislääkärit eikä muutkaa ihmiset oikee ymmärrä tän ikäihmisen juoksemisen päälle mittää. Sentakija mie mieluummin määnki elläinlääkärille. Eläimetki ymmärtää kyllä paljo enempi ku ihmiset. Harvase kerta on koirat roikkumassa nilkoissa tai kannikkaa havittelemassa.

Noista por-nareistahan selkeesti näki, jotta insertijo-aluve on säännölline. Ei ollu fragmentaatijota eikä repijämmää. Niistä myöski paisto ihan selkeesi lävihte, jotta Biceps femoris-lihaksen distaalikolmanneksen aluveella sen syvässä ossassa on reilun sentin poikkipinta-alaltaan oleva, runsaslukune, partielliin lihasrepeämään sopiva aluve, jolla sukkulamaisena pittuutta on suunnileen 4 ja puol senttijä. Distaali-insertijon aluveelle muutos ei kummiskaan ylety.

Löyvetty ahistushan soppii erityisesti pieneen partielliin, intra-muskulaariseen hamstring-repijämmään. Senverta suivaannuttaa kaiken maaliman hommat, jotta lähin repimää lissää sitä hamstringiani ekaks kävelemällä 45 minnuuttija ja konttaamalla ja ontumalla 10 minnuuttija...hyvin repesi....