Ei sitte eiline ahistaja soittannu Uunon kopille tännää. Taisi männä miun sepustuksesta yhtä sekalle ko miekii? Jatkoin sitte nuijen tiedostojen ja omijen kamojen viskomista eri paikkoihi, ku ei järettömämpää hommaa ennää keksinny.

Iltapäivällä sitte ihmettelin, ku ei yhtä saannu auki, ku ois sitä vielä pitänny pikkuse mouhentaa. Kone ilmotteli, jotta joku sitä jo on sorkkimassa. Miehän siitä jo suivaannuin senverta, että kolmee paikkaan jo kerkisin soitella ja meijän tietsikkaihmiset sitte jäljitti syyllisen...heh-heh. Ei ois kannattannu syyllistä etiskellä, ainaka niin aktiivisesti...Uunohan sen tiedoston oli toiselle konneelle auki jättänny, eikä ennää omalta konneelta sitä voinnu uuvestaa aukasta käsiteltäväksi.

Huomenna sitte jatkuu tää toivoton seviminen, jos ei tuu lähettyvä heti aamukahvilta jo kotija pijättelemää rokulija?

Illalla sitte vejin kömöjalan tennarin sissää ja satuloin linnun ja vatkasin hiljasella vauhilla 40 minnuuttija. Ei ihmeempijä tuntemuksija missään. Päätä pelkäsin pahiten. Kattelin tuolta Club Atletismo Finlandian Torrevieja sivustolta Mikloksen kirjotuksen Lokakuulta, jossa oli mainijosti miunki retken ajalle 3 puolikasta: Torrevieja, Cartagena ja Murcia. Hitsi ku sais koivet kuntoo ja pään siinä sivussa, ni ois mahtavata paahtaa kaikki kolme kisaa kesäkelissä ja takatukka hulmuten etukenossa. No kyl tää vielä tästä kerkijää lähtijä ennen Torree tai sitte repsahtaa lissää......