Töijen jälkeen inolla taas tennareijen sissään. Oli mainijo juoksuilma +18°C ja kosteaa, mutta ei satannu. Lähin tuonne Harjun suunnille ja 3 kilsan verryttelyosuuven jälkeen lähin toteuttamaan suunnitelmaa eli 5kpl kilsan vetoja mielen mukkaan 4 minnuutin palautuksella. Vetojen vauhtihaarukka oli 4:40 ja 4:10 välillä. Senverta hyvin mäni homma, jotta en kesken vetojen takasippäin kääntynny, vaan vetelin Lappakosken sillan ylitte ja siitä edelleen Pessankosken sillalle, josta lähin viimeselle riipasulle ja se yletty tuonne Eerolaan eli Koski-Golfin sisäpihhaan saakka.

Siellä on tullu jo usijampi kerta käytyvä eri peleillä kääntymässä ja seuraavassa muutama Golf-sääntö, jotka oon sissäistänny ihan vaan kattomalla. Varmaa ei oo, onko ne ihan sääntökirjan mukasija, mutta suunilleen tollee ne immeiset on Golfija pellaillu siellä.

Ekakshan ne alottaa sen pallonhuitomisen siitä ihan portin viereltä. Sitte oon kuullu puhuttavan jostaki TEE:stä. Se saattaa tarkottaa sitä taskumatin sisältövä, minkä ne kulahuttaa enne alotusta nokan aluselle. Monasti ne on kyllä aika pyörryksissä takatullessa, jotta voipi olla, että niillä on siinä Matissa jotaki muutaki Teen seassa. Sitte ne laittaa tikun pystyyn siihe maaha ja pallon siihe päälle. Se näyttä ja kulostaa kyllä vaikijalta hommalta. Mie oon kokeillu kotona, mutta ei siinä mikkää pallo tikun nenässä pysy, mutta useimmiten niillä pyssyy jollakin ihmeen konstilla 

Seuraavaksi ku pallo on siihe saatu tikun nokkaan istutettuva, sitte alkaa varsinaine peli. Siinä vejellää muutama harjotushutilyönti sillee, jotta nurmikkova tai muuta aluskasvillisuutta pittää lentää vähintään kahen metrin ettäisyyvelle joka suunnille. Siinä sitte voipi kirotapärähyttää, jos on vetoja ja isompija kiinnityksijä pelissä kiihokkeena. Sitä kasvillisuuven lentomatkaa ei ylleensä mitata kuitenkaan. Sitte kolmannella huitasulla tai sen jälkeisillä huitomisilla sihtaillaa lyönti mahollisimman kauas kaukana kököttävästä kepakosta. Useimmiten se mänee johonki pöheikköö. Tuosta välimaastosta miulla ei oo sitte mittää tietova mitä siellä tehhää, ku ne on katellu pikkuse hittaasti likomärkää väsynyttä juoksija, jotta ei oo uskaltautunnu vielä sinne nurmikolle kattomaankaa niijen touhuja lähtijä.

Tännää sitte kyllä selvisi se pelin loppuhuipentuma, ku siinä yks pariskunta oli just lopettamassa pelijänsä. Voipi kyl olla, jotta siellä oli jotku juoksukisatki? Just ku mie vetelin sitä viimestä rypistystä, ni ne soitti samanlaista kellova ku ratalla soitetaa viimeselle kierrokselle lähtijöille. Mie pikkuse hättäännyin, jotta mihin suuntaa pitäs se viimene kiekka lähtijä vetelemää, mutta ei suunta selvinny ja reilun kympin jo könynneenä en sitte väsyksissä ja litimärkänä lähtenny mihinkään suuntaan, vaan käännyin niskat kyömyssä takasin.

Sitte ku siitä valuin portista ulos joku tuli hätävilkut päällä vastaan autollansa. Mulla ei itellä kyl ollu mennessä ku nokka ja silmät punasena, josko ne hätävilkuista sitte kävi, jos sinne sissää pittää vilkut päällä ajjaa. Seuravalla kerralla otan kyllä taskulampun varoiksi mukkaan. Voipi tietysti olla seki, jotta siellä ei saa juosta, vaan etiketti sannoo, jotta kävellä pittää ja tuommone Uunon kaikkinaine seuhtomine tennarijen kanssa on tykkänään kiellettyvä toimintaa ja kuski varotteli muita lähestyvästä vaarasta? 

Vajaa kakstuntine siinä mäni ratevasti, ja varsin mukavaa oli taas vejellä etelän leirillä sopivanmittasissa vehkeissä. Nyt sitte jatkuu pyykinpesulla miun tän illan ihmeelline elämä....