Peräsuolivaivasen ratsastin ennen työkoppiosijota suolen huuhteluun, joka vennyy ainaki torstaihi asti. Siihen asti pittää pärjäillä tuon lintusatulan avulla. Siinäki tuo rattaan keskijö jo lenksuttaa sihen malliin, että voipi yhteustyösopimus katketa millon tahansa.

Lintusatulala linkutin kotija ja vaihoin vetimet juoksuun sopivimmiksi ja lähin lenkille. jalat ei ihaka palutuneet vielä ollu Pirkkolan polkuloilta, mutta jotanki tuolta 1,5h:n reissulta kotija selvisin. Sessijoon kuulu 5x1km kevyitä (=pirun raskaita) vetoja 4 minnuutin kävelypalautuksella. Hiiviskelin tuonne Lappakosken sillalta vielä kilsan päähän ja sitte kiekkasin takaisin.

Miehän sekopäissäni jo tuonne Jyväskylän Finlandiamarathonin puolikkaalle jo kerkisin ilmottautuva ja maksaaki kalliin osallistumismaksun (50eur!). Oliko mittään järkijä? No oli tai ei ni sinne ollaan lauvantaina yrittämässä, jos terveinä ollaan ja koni on ratsastuskunnossa. Sittenhän on vielä tarkotuksena juosta puolikaat Joutsenossa ja Piksämäellä tai Vantaalla (ovat vissiin samaan aikaan?). No katotaa miten tää jatko mänee, mutta Pirkkola palautti kyl pikkuse uskova, jotta mahollista olis vielä pikkuse parantaa tuota tän vuoden parasta aikaa, jonka sillo siellä Haminassa kevveemmällä juoksasin 1.31.08.