Ennen kukkova olin jo muutaman koirankuusettajakanasen kanssa aamulla pururatalla. Muutaman päivän jatkunut etukeno sai jatkova. Hiissasin ihteni tuonne Mansikka-Ahon suunnille. Keli oli kohilla (+13°C) ja shortsit ja tennarit sekä Uunon ylähuuli lerpatti mukavasti. Kolmevarttija sain ähellettyvä helpon olosesti, ja sitte kotija ja rivakasti työmaakopilleni tuhertammaan.

Ruokailuun männessä Janne Ässä veteli kevveellä askeleella pyörätiellä ja sunnuntaisesta takakenosta ei silläkkään näyttäny ennää olevan mittää tietova. Asko Ämmänki yhytin ruokiksella ja vissiin molemmat männää sinne Vartti Martonille Uttiin ensviikolla kymppijä ja ihtiämme silpomaan, kun kisa on tuossa kotinurkilla ja arkipäivänä. 

Tuherrussessijon jälkee taas kotija, mutta nytte kyllä senverta ramo, jotta hetekalle pitkällee puoleksi tunniksi. Nirvanaan en saanu ihteeni tainnutettuva ja pomppasin ylös ja tennarit taas jalkoloihin ja lämpöseen ilmanlaan juoksentelemaan. Vetelin tuonne Valkealan suunille kolmen vartin verran ja sitte käännähin takasin. Välin 13-14 km vetelin pikkuse ribiämmin kesivauhilla 4:26 min/km.

Sähkö-Matti Lapin perukoilta soitteli ja Lappalaiset on varmaan tulossa Helsinkiin kisaamaan, ja miehän olen luvannu ängetä porukoihin myös sinne Pirkkolaan. Todennäkösesti mie en joukkuveeseen näillä ajoilla mahu millään, mutta se tössitää, mikä rungosta siellä irtovaa. Saattaa myös olla mahollista, että en sieltä Orimattilastakkaan malta pois pysyvä, josko sen juoksisi harjotusvauhilla? Viikonloppuna sitte koitetaa rypistää huomisen tunnin satsin jälkeen pikkusen määrällisesti. Nytte pittää käyvä jatkammaa tuota kesken jäänyttä pyykinpesuva ja kohvin keittova....