Jeps, tappiosta on henkisesti jo toivottu, ja puolilla valoilla katellaan jo kalenteriin uusia takaiskuja ja seuraavia tappiokisoja. Myllylän Askolle höpötin perättömiä, jotta Avojärvihölkkä ois jo tän viikon torstaina. Eihän se vielä nytte oo vaan vasta 9.06. Sinne kyllä oon mänössä, jos perse ja takajalat vaan kestää ja toivotaa, että Asko pääsee mukaan, ni ei tarvihe yksinnää ratsastella, ja Mikkelin kaverit kyllä tykkäis, että siellä alkasi porukkaa käymään. 

Harkinnassa on nyt ihan harjotuslenkkinä lähtijä EHKÄ viikon päästä UuusiLahti-juoksun puolikkaalle. Testamaan pääasiassa sitä, että johtuko tuo mun hyytyminen vaan tuosta flunssasta vai onko jotaki muuta homaa lintallansa nytte.

Kattelin noita Etelä-Saimaan puolimaratonin tuloksia. Sehän juostiin Lappeenrannassa viime lauantaina. Yleisessä sarjassa meni reittiennätys uusiksi venäläisen Alexey Sokolovin toimesta 1:06:19. David kanyary oli toinen 1:09:42 ajalla. M50-sarjassa kolmanneksi tuli hienosti Parkkosen Juha ja Pia Bryggare oli lyömätön N40-sarjassa. Suomisen Mirka juoksi yleisessä ja 1:27:21 ja Ari Jussila voitti M50 sarjan hyvällä ajalla 1:19:21. ONNEA KOVASTI HYVISTÄ TULOKSISTA!!

Rupijan pikkuse linkittelelmää noita tän vuoden kisoja tuonne TULOKSIA 2010-osastooni.

Senverta mie tuosta hyytymisestä sekalle kuiteski mänin, että käin heti aamutuimaan vetämässä reilun tunnin palauttavan pyörälenkin omista tavoistani poiketen ja eetuva kyllä teki. Sitte lähin Orikylän ja Lahen suunnille rättisulkeisiin...  

Tuo harmitta muitaki ku miuta, että lähiseuvun puolikaat Lappeenrannassa ja Kuovolassa on saman päivänä. Kannattasi yritää sovitella silleen, että eroa olis ainkin 2 viikkoa ni tulis lissää juoksijoita varmasti (ainakin 1 kappale).