Tuli tuunipaikalla kahvitunnilla mieleen yks homma, missä Uunolla ois loistavat pärjäysmahollisuuvet. Se olis tuo polliitikon homma. Uuno on luullu, että sillä on huono muiti, mutta eipä näytä olevankaan. Mulla on loppujenlopuksi vallan mainijo muisti kun verrataan miun muistamisija noihin päättäjien vastaaviin koteloihin. Ne ei tunnu muistavan yhtään mitään. Mie oisin siinä porukassa ihan ehotonta eliittijä tuon muistin ja monen muunki asijan puoleen. Mie en kyl ymmärrä, mite suomalaiset on valinnu sinne niin huonomuistisen porukan.

Saattaahan kuitenkin olla, että jos Uunonki lompsaan jostaki putkahtelisi ylimääräsijä kymppitonneja, että se vaikuttasi Uunonki muistiin, vaikka en sitä kyllä tältä istumalta usko kyllä millään ilveellä enkä kirveellä. Harmi, että siellä on vaan ihmisijä eikä yhtään uunova.

Joku poksahus oli tuolla Helsingin suunnalla tännää käynny, mutta siihe ei pysty isompija kantoja ottamaa, ku oon jäävänny itteni kysseisestä asijasta jo virkani puolesta. Harmi, että kävi ja toivottavasti ei immeisille käynny kovin pahasti.

Tännää oli vuorossa lenkutuksessa muutaman satasen veto. Ne mäni kyl ihan nappiin ja keli oli kesänen edelleen. 4x1 min pal 1 min (maximit: 163, 165, 168 ja 169). Nyt lähti mainijosti! Hyvä kääkkänä!

Kyllä sie sunnuntaina siellä Teutjärvellä saatat maaliiki päästä ku oikeen ähellät....

Miklos oli Elchessä juossu puolikkaan aikaan 1.34.56. Seppo Teen aikaa en löytänny. Kovasti Onnea ja reeni-intova pojille!!