Maanantai-iltana valvomine veny vähän pitempää (klo 22.30?). Sitte vetastii läskit silmille, jotta jaksaa reenata ja laitella huomenna läskit pannulle ja syyvä. Muutaman tunnin nuokkumisen jälkee heräsin ja katoin kellova, oli 1.58 eli aamukahvin aika. Ola ei ollu vielä ääntäkää päästäny ja mie jäin kytikselle. Ei siinä männy ku reilu vartti no jo alko kahvivesi kiehumaa ja oli aika vanhusten herätä aamuvälikahville. Tunti siinä sitte kahviteltii ja juteltii joutavia ja keteltii epsanjalaisten lumen ihmettelyvä. jota on kestäny koko tän pari viikkova. Muutama sentti lunta jossaki ja on täys kaaos joka paikassa, onneks ei oo tänne vielä ylettynny. Sitte rupesin lukemaan ja jatkettii taas muutama tunti nuokkumista.

Aamulla alottelin reenit pyörällä. Nykäsin ekaks tuota Orihuelaan vievän tien jalkakäytävää seuravlle kukkulalle asti. Sieltä jo mukavasti näki seuraavan laakson ja vuoriston, jonka juurella Orihuela rötköttää. Kevyt väylä näytti loppuvan siihen ja mie kiekkasin takasin ja ajelin ratatien pohjaa mörskälle. Mörskän kohilla aika ei vielä ollu täys ja mie jatkoin Dementitostalolle (Torreviejan Altzheimerkeskus), josta kuulemma Ola on meille jo kämpät varnnu seuraavaa reissuva varten…hyvä juttu. Pyöräretkuilussa mäni 1.15h avg 106. Jalat todella vellinä edelleen sunnuntain kisasta.

Sitte päivällä oli sovittu, että männää porukalla syömään niinku tapan on ollu tehä aikasempinaki vuosina loman loppuvessa. Miklos tuli pirssillänsä meijät hakemaa mörskältä ja maija ja Kari oli ja mukana. Mäntii La Matan hiekkarannan viimeseen kuppilaan. Keli oli mainijo ja aurinkoine ja polla paahtoi mukavasti suoraan nestettä täynnä olevaan Uunon ottalohkoon. Merellä oli myös suuret mainingit niinku Uunon ottalohkoissaki. Pari pottuva tais männä urheilujoumaaki siinä syyvessä. Mukavaa oli ja kalaruoka pikkuse Seccova, mistä Miklos tajoiljalle mainihti ja sen naaqma hiukan venyi, ehkä kuiteski vaan 1,5 senttijä? Näköalat ja seura kyllä korvasi ruuvan pikku puutteen.

Sitte mäntii karin ja Maijan asunnolle kahvillle ja siellä heilahutettii helttoihi vielä yks pottu urheilujoumaa, ja lystinpito jatku. Pois lähtijessä Uuno kiristi Olalta saavuttamattomiin Uunoilukisassa jättämällä repun asunnolle, ja sitä piti könytä erikseen vielä takasin noukkimaan. Pisteitä ei oo ennää muutamaan päivään laskettu, mutta ylivoimanen voitto heltisi enenpijä yrittämättäki tässä lajissa.

Sitte iltapäivällä ku ruokailusta oli tolpillensa toivuttu lähettii juoksulenkille, kerkisin lähtijä Olaa pikkuse aikasemmi ja se sai miut ennen radanpohjan hiekkatien puoltavälijä. vauhti oli miun rääkätylle runkolle pikkuse liijan väkevää. Liikenneympyrän koulutytöt oli passissa omalla paikallansa, mut kyl myö niistäki selvittii ja Olli lähti Luonnonpuiston toista reunaa pitkin ja mie jatkoin luonnonpuistoon hiljasta ja väsyneen, vanhan miehen juoksuvani. Sitte tuli vielä Hyvärinen nuoremman kaverin kanssa ja yllätti miut pusikosta kuvija räpsimästä ihan rysän päältä. Siihen meni miun viimenenki mahollisuus siihen palauttavaan lenkkiin. Pojat jo veteleli reiluva 5 minnuutin kyytijä ja mie huohotin kurkku suorana sen luonnonpuiston portille saakka. Onneksi niillä oli meno La Matan suuntaan ja mie laitoin niskat kyömyyn ja tappiomieliala päällä lähin vetelemään siitä portilta pulukopeille sitä aijanvieren väsyttävää ylämäkijä…..kämpille selvisin siitäki hengissä ja suhkun jälkee ketarat suoriksi ja hetekalle leppäämään. saldo 1.25 avg 136 (aika kaukana palauttavasta!!!)…ja sitte kahvin keittoon….

Tñnnññ torstaina kñytii aamulla lenkillñ (0.40h) ja sitte melkei heti urheilukentñlle jalkapelillñ Clubin yhteisee harjotukseen. Siinñ tuli tñlle "palAutuspñivñlle" ja lenkuroita reilut 1.5h ja vñlillñ mñntii aika haipakkataki.... Sitte mñntii Mikolle ja Rikulle saunaa ja paisteltii makkaroita ja syñtii ruispaloja. Mukava oli vilvotella mynñsillññn auringonpaisteessa ja mukavassa seurassa. Mikko tirahutti vielñ pññlle kahvit ja Riku piti meille sillñ vñlillñ seuraa.

KIITOS KOVASTI KAIKESTA PALVELUSTA TEILLE MOLEMMILLE!!!

1268322045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 1268322117_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 1268322255_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1268322350_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1268322430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Laitoin tñhñ muutaman kuvan viimepñivien lenkkimaastoistani...metkan nñkñsijñ nuo maisemat....kelpasi lenkuttaa ja kohta alkaa kenkuttaa