Olli veteli hienosti uuvet SE lukemat puolimaratonin M60-sarjassa Joutsenossa, aika 1.21.20. Reittiennätys kaatu siinä samalla rytinällä. Ollille tuon ennätyksen kyllä suopi noijen vaikeuksijen jälkeen ilomielin. Kauko Kuningas oli hienosti toisena. Kaukonki aika oli alle edellisen reitti-ennätyksen. HYVÄ POJAT!

Tulokset löytyy Tuloksia 2009-osasta ja kuvat sivulta 14. (Laitan ne sinne saunan jälkeen)

Joo raportoijaa nyt, ku kaik hommat on hoijettu...tän illan 30 minuutin lintusatulointija myöten avg 103.

Perjantainha mie ite jo manasin edellisenä päivänä huonoksi ja silleehä siinä kävi, niinku olin manannu...homma jatku edellisten päivien malliin. Sokerina pohjalla oli tuon ajokortin hävittämine. Sitä etiskelin perjantai-illan ja manailin ettiessäni. ei löytyny, vaika kirveski oli jo mukana kuvioissa. Karahutin työpaikalleki sitä huhuilemmaa, mut ei näkyny. Niin on hyvin Uuno sen pillottanu, että uuta on huomenna lomapäivän ratoksi lähettävä kyselemään miliisiasemalta. No paskaako sillä kortilla ylleensä tekkee. Eihä sillä mittää ajeta. Yritän meditoija itteeni postiiviseen ajatteluun.

Joo, siitte lauvantai-aamuna oli luvattu Olli hakija Kouvolan rautalanka-asemalta ja samaan syssyyn Joutsenoon kisaamaan. Ilma oli mukavan olonen, mutta pikkuse tuulinen. Saatii ittemme sinne ilmotettuva jälkijunassa ja huusssi ynnä muut alkuhermoiluhommat hyvälle alulle. Olli kerkisi ekaks verryttelemää ja sitte Uunoki. Oli paljo tuttuja ja sontaa pittää aina haastaa mahollisimman paljo, että kaikille tullee mukava ja ilonen mieli.

Sitte jo lähetiiki ryttyyttämmää. Urheilukentältä oli lähtö ja Uuno siinä sekoili sen lähtöpaikan kanssa heti alkuunsa, mutta en tainnu olla ainut. Oli urheilukentällä kaks lähtöviivaa. Ekassa lähti ne joijen aikatavote oli alle 1.40 toisessa muut. Siitä sitte lähettii ja piti 4 kierrosta juosta ens siinä urheilukentällä. No siihe neljään laskemine ei ennää miulta onnistu, ja latelein menemää vaan muijen mukana. Siinä meni johonki 4 km:n kohille ennenku pääsin kartalle, ku oli noita täyven maran km-lappuja mukavasti sekottamasta harvahkoa latvusta. Siinä kohilla olin suunnilleen sitte aikataulussani. Ohittelin siinä monija kisakavereita ja sitte meitä oli kolmen kaverin kööri jossaki kympin kohilla ja vauhti tuntu sopivalta...Jytkyteltii ehkä tuonne 13km:n kohille ja sitte kolmas alko jäämään ja meitä oli ennää kaksi kimpassa. Miulle tuli sitte pikkuse vaikiampaa jossaki 17 koholla, mutta ei vauhti paljo tippunu vaan hyvin tallustin itekseni ne tuskaset viimesetki kilsat....Urheilukentällä taas alko Uuno päästä normaalin toiminnan syövereihin (eli alko tössiminen). Piti kiertää 1 kokonainen  kierros vielä enne maaliin tulova...Uunoha ei sitä siinä sekopäisenä ennää muistanu vaan vetasi loppukirit jo 400m liijan aikasi. Asta ja Olli kurkut suorana huutaa, että älä hyvä mies kesken jätä ennää täs vaiheessa. No vääntäyvyin vielä sille viimesen kiekan tallustukselle ja Uunon uuven ajan ennätys oli tosiasia 1.31.20. Kääkkä oli enempi ku tyytyväine! 

Kiitos kisajärjestäjille hyvästä kisasta! Parannusehotuksena kuitenkin miuta pikkuse häiritsi tuo alun kierrostenlaskemispakko ja lopun ylimääräne kierros. Miusta  juoksijan ei pitäs tarvita keskittyvä muuta ku pelkästää juoksemissee.

1254071454_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puolimaraton M60-sarjan voitajakolmikko.