Oli mukava nukkuva aamusella ja kääntää vaan kylkijä ku nuoriso-osasto venytteli ittesä pahantuulisena ja väsyneenä kouluun. Sitte mie palottelin aamun ja vetelin vaatteet niskaa ja milliisilaitokselle uutta korttija kyselemmää. Infossa käin ensin kiistelemässä ja sitte tein kortinhävitysilmotuksen. Katellaa pari kolme viikkova nyt ekaksi, josko kortti jostaki kolosta silmille lehahtaa. Lupasin ilmotela sinneki päin jos näin mukavasti sattus käymään. Nyt pitää vaa totutella olemaa ilman korttija. Hommalle tullee hintaa 40 eurova jos ei lehahusta kuulu.

Sitte kotia ja lenkkivermeet niskoihi ja lähin paulautuspyöräilyyn. Hissukseen ajelin Valkealan suuntaan Mikkelintien vierustaa. Motellin kohilla toppasin ja käväsin kattomassa koskea ja vanhaa myllyvä ja otin muutaman kuvan.

Sitte poleksin sammaa tahtija Valkealan vesitornille ja sieltä koukkasin Paaskoskelle ja siinä toppasin myös ja kävin kattelemssa myllyn jäännöksijä siinäki. Sitte ruusutarhojen ohitte kutostien vartee ja Tykkimäjen sivusta Mansikka-Aholle. Siitä jatkoin koukulla Oikeustalolle ja edelleen Lehtokylille, jossa kotikorsu sijaitsee.Saldo 1.15h avg 102.

Illalla vanha äiti tuli kattomaan mite vanhus pärjäilee täällä maaliman melskeissä. Mie hipsin iltasella vielä jalkalenkille. Alottelin Mansikka-ahon lenkillä. Uutelan Eikka tuli vastaan ja Eikan kanssa könyttiin Palomäjelle ja hyppyrimäjen rappuset kertaalleen ylös ja sitte Tattipuiston kuntotelineille ja edelleen Jäähallin vastaaviin telineisiin. Ratkottiin samalla kaikki elämän perusongelmat ja maaliman kanssa...kyllä tuli hyvvää jälkijä. Siinä koukisteltiin pattija jokunen tovi (Uuno vaan patin paikkoja). Sitte takasin vanhan uimahallin kautta Kumputielle. Eikka mäni mörskillesä ja mie jatkoin Mansikka-Ahon lenkin kautta Lehtokylille, jossa kotikorsu edelleen sijaitsi. Hommalle tuli saldova 1.30h avg 121. Hieno oli eka lomapäivä eli viime loppuviikon tahti ei onneksi ennää jatkunu.

"Päivä oli kaunis ja Uunon naama kuin nauris" Lähde: Uunon Parhaat 2009.

1254158514_img-d41d8cd98f00b204e9800998e