Sivulle 12. lattailen kuvija ku kerkijän

Kisareissu tuli heitettyvä. Olosuhteet ei kyl tuosta ennää parane, ja näyttäs vähä siltä, että ei tänä vuonna ennätyskää...Kymppi on jo otettu omasta lompsasta piirongin päälle oottelemaa ottajaansa. Lämpö oli jotai viijentoista huitteilla ja viimeyön sateijen jälkee kostea ja hapekas...eli iahn juoksijan unelmakeli. Reittiki oli tuonne Lahen suuntaan pyörätietä kahtena lenkkinä, eli jossain reilun vitosen kohilla käytii kääntymässä. Ihan ok reitti ainaki juoksijan kannlta. Muutama mäkiosuus: 8-9km ja tuolla 4-5 kilsan kohilla toiset pikku nyppylät. Tää oli eka kisa ku järjestettii ja kuulemma ens vuonna juostaa myös täys maratooni.

Ratsastelin ruunalla ajoissa kisapaikalle, ja hoitelin nuo ilmottautumishommat alta pois ajoisa. Lappalainen Olli-Tervo oli myös juoksukenkijä myymässä, ei täl kertaa ite juossu.

Sitte kirmattii pikku nousuun Urheiluhallin eestä. Eka kilsa meni 6s alle ennätysvauhin eli iahn ok. Toka oli jo 15s alle. Sitte pikkuse hölläsin. Ei ollu samaa vauhtia juoksijoita ja piti soolona männä etteepäin. Jossakin 9km:n kohilla sain tuon naistensarjan voitajan ja ukkelin kiinne. Täääs vaiheessa aloin jäähä ennätyksestäni ja masensi. Takanta tuli sitte pitkäjalkane, ja selkäne mies. Ja tytön kansa kekkaloitiin tuonne 12 -13km:n kohille pitkäselkäsen peesissä. Sitte Uuno alko jäämää ja tyttö myös. Loppu oliki sitte räävitöntä irvistelyvä taas....Tuloksena tästä irvistelystä oli taas 4. sija M50-sarjassa ajalla 1.36.54. Kyllä jottai pitäs ruveta tekemää. Miulla on siihe yks lyömätön lääke...Pittää ruveta harjottelemaa tään lepsuttelukesän jälkee...

Kiitokset kisajärjestäjille hyvistä järjestelyistä. Reitti on hyvä ja ajankohtaki on ok. Ens vuonna lähes varmasti yritettää uuvestaa toivottavasti parempikuntosena.

Ruottalaisetki pääs vielä mätkimää meikän jo lähes lattijan rakoon...tällä meininkillä meiltä männee vielä maineki, kunniasta puhumattakkaa....pitäs tehä jotaki ja sassiin...