Kukko ei käki eikä juuri muukaan lintu ollu vielä laulanu, ku Uuno jo kieku lintusatulan selässä. Kello oli vartin yli viis....vauhti oli hirmune...en saanu topattuva vielä valkealan kirkollakaa vaan meni pitkästi ohitte seuraavan alamäjen jä ylämäjenki vielä. Sieltä sitte silvottii takasi....Aamusatuloinnista saldo: 1.05h avg 122. Lämmintä ja hikiä piisas jo heti aamusta.

Työpaikalle vein pari jälkikasvustonki edustajaa töitä ja työntekova kattomaa....Mie seuhoin siellä entisten murheijen murtamana selkeä tappiomieliala pällä. Amulla kävin Caron murjottavana tunnin verran, ja se on kyl noille omille puujaloille tehny hyvän vaikutuksen, ei oo penikatkaa vaivannu.

Kotiuvuin puol neljän maissa ja lönköttelyvehkeet ja patiinit jalkaa ja pururatalle Kalalammen takamettiin laukkomaa....Vuorossa oli Intervallitusta (ver.10min + 8 X 2min (max 140/150), pal 1min (<120) + ver. 20min). Siinä oli tän piinaviikon alotuspäivälle tarpeeks tuhertamista urheilusaralla.

Tarkotuksena on ollu lähtiä keskiviikkoiltana juoksemaa tuolla Avojärvihölkässä ja testaamaa samalla tän muun toiminna ohessa Savolaispappojen kunto tuota Mikkelin puolikasta silmälläpitäen. Pikkuse niiku vaivihkaa tarkastaa onko silellä kääkät kuntoutunu yhtää viimevuuvesta...met saamma nähä? Mie en kyllä tiije yhtää missä tuommone paikka on, että saataa olla tuon oman kopukan kanssa viel yhteistyösopimus irti ennku paikka löyvetää....jos löyvetää ensinkää.

RDS:n järjestämä eka Toukokuun Kymppi saatiin onnistuneesti läpi hienossa kesäsäässä, voittajat selvitettyvä ja iso kasa rahaa jaettuva...HIENO HOMMA!!!!

Nyt on viel lähettävä näitä lähiseuvun paperi-, voima- ja kaasumyllyjä siivoilemaa kesäillan ratoksi....

No joopa-joo...ei ois pitäny manata tuota yhteistyösopimuksen irtaantumista tuon perhanan kopukan kanssa....se otti itteesä heti....perkele joku moottorin merkkivalo jo nyt hälyyttää ja tuolta telttailuautosta jos erehyt kysymää ni ne vastaa 100-varmasti, et se on just tuiki tärkiä lamppu, mikä pittää saaha sammumaa heti...ja se käyttämine siellä jonku töpselin perässä maksaa varmasti satasen ja sittehä ne taas vaihtaa siihe toisella satasella uuven lampun tai muuta vastaavaa...ja mittää ei maha.....mie kyl harkihen nyt sinne keskiviikon kisaan menova ilman et mie tuon merkkivalon käyn kahella sataa sammuttamassa....voiha mie sen sammuksii kyl laittaa iteki ku tempasee koko kojelauvan irti tai ainaki sen lampun johon irti..Hyvvää yötä...tais yöunet jäähä vähhii tälläkii kertaa...ois ollu parempi jättää vällii koko rahanahnehtimisreissu...hiukan nyt pitkälettistä kyl korpijaa...mitehä tuon letin kanssa käypi kus sitä pesuva kokkeilee...arvata saattaa, et ei siitäkää mitään hyvää taija kääkälle seurata..??!!