Aamulla vejeltii jo vartin yli viis pururatalla täyttä höyryvä. Hieno oli aamu lintusineen ja aurinkoineen ja sopivan viileetä juoksuhommiin. Saldoksi yöjuoksusta 0.50h avg 132.

Sitte koputtelin taas konin sunnannäyttimet kuntoo enne ratsastuksee lähtövä. Jos oikia näyttölaite ei toimi pitää iskijä napakka isku alaviistosta kopukan oikiaan kulmaan ja jos parkki ei toimi täytyy iskijä vielä napakampi isku yläviistosta, ja mielummin lekalla.

Sitte ku pankkiholvit oli auvennu, alotin soittelun tuon korttiuunoilun tiimoilta. Sitte sain sen holvin ylikassanhoitajan varaihmisen kiinne, jolla oli valtuuvet tehä päätöksiä tässä asiassa. Ennen sitä piti kyl painella kaikki nappulat puhelimesta monee kertaa läpi ennenku oli päästy oikiaan asiaan ja luvetella omat syntymäajat ja sukulaisten syntymäajat ja kengännumerot ja kalsareijen ja tissiliivilöijen kuppikoot ja muut tärkiät asiat, enneku ne usko et mie oon Uuno. kaikki muut sen kyl jo tietää ja tän korttisouvin jälkee jo siellä pankissaki uskoovat...luulisin. Mie tulin kyl kaheksan tunnin setvimisen jälkee siihe tuloksee, et mie en tarvi enää koko Elektroniikka Visaa, Että ei sen uuven kortin silpomine ollu ensinkää nii älytön homma miltä se alkuusa tuntu. Äske viel vetäsin solmuu ja silppurii sen vanhanki kortin....toivottavasti...ettei se vaan ollu joku ajokortti tai kelakortti tai pelikortti.....No katotaa sitte huomenna mikä se oli täl kertaa. Henkisesti on nyt paljo keviämpi olo ku ei oo sitä Elektroniikka Visaa (eikä lompsassa ylimääräsiä viissatasia ja tonniloita hiertämässä aivolisäkkeen paikkaa)

Äske kävin sitte tennareita uuvestaa jalassa pitelemässä ja lumpijoita voitelemassa...yritttelin vejellä Mansikka-ahon valkkarin ylämäjet semmosta puolkovvaa (ku ei täysillä ennää päässy). Saldo 0.50h avg 131 max 159.

"Silppus Uuno kaikki kortit, siinä mäni kaikki sortit". Lähde: Uunon Parhaat, 2009. 

1244478963_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Uunon päätön ja tautinen lauvantai ja taustalla huvipursi, etualalla lankun pätkä.