Kisa noudattelee pääosin jo hyväksi koettuja edellisten kertojen järjestelyitä. Sponsorin ( täys pässi mieheksi!) taholta alkaa kyllä olla pieniä paineita ja herpaantumista, kun osanottajamäärä on kahdessa edellisessä kisassa junnannu paikoillaan. Filmiryhmän mukanakantaminen ottaa myös juoksijan pattiin vauhdin lissääntyessä ja hipoessa jo yli-inhimillisiä lukemia.

Huomioikaa aikasempi ajankohta (nyt klo 17.00). Lähtö ja maali entisessä paikassa (Mikkelintien ja Harjuun lähtevän tien risteys). Starttiraha on entinen eli 20 centtiä/reitn kiertänyt juoksija. Toinen mainittava uudistus on se, että nyt kokeillaan juoksua ensimmäistä kertaa pidemmällä reitillä. Nyt ei käännytä Loharin jälkee ekasta mutkasta vasemmalle, vaan jatketaan Valkealan vesitornin mäki ylös asti ja sitte sen jälkeisen alamäen jälkeen vasta vasemalle. ks. Reittikartta. Syy tähän muutokseen on se, että kisan järjestäjä pelkäsi jo ajan loppuvan kokonaan kesken, joten matkaa oli pidennettävä. Ajanotonhan hoitaa jokainen juoksija itse, kuten aiemmillakin kerroilla.

Tervetuloa taas sankoin joukoin edellisten kertojen tapaan huippuhienoon urheilutapahtumaan juoksemaan tai kannustamaan hienoa juoksijakaartia uuteen reittiennätykseen (Jos ette ilkiä tulla mukaan juoksemaan ko. ajankohtana, yrittäähän voi sitten vaikkapa yön seutuna ja testata aiempia reittiennätyksiä ihan itekseen ilman vetoapuja...takaan, että vaikiaa on nuita aikoja enää alittaa iteksee juoksemalla!!!). Kouvolan seudulla harvoin sadaan nauttia näin hienosta juoksutapahtumasta...ehkä Kouvolan puolikas jo hipoi viimekerralla tätä?

Ko. Reitillä 2 reittiennätys on Uunon nimissä ajalla 55:24, juostu huhtikuun 4 päivä 2009, joten tuo aika alittunee, jos yhtä tasokas juoksijajoukko on paikalla, kuten edllisinäkin kertoina.

1243532413_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Reittikartta (Nyt juostaan Reitti 2)