Testailin vesiä ja tankkailin ihteeni illan mittaan ja valmistauvuin listahommaan. Kaks listaa sain laitettuva ja henkiset voimavarat alko uupuva. Sitte poksahti saunan valo, ja sen puinen säleikkö oli kiinni kahella ristipäätuuvilla ja niijen ruuvaileminen vei tuhottomasti aikaa ja tapahtu henkine romahus....enkä nää voinu eile laittaa sitä viimestä listaa paikallee, joten jatkoin tankkausta. Yhen maissa nukkumaa ku jälkikasvusto oli kokonaisuuvessaa kotiutunu. Tais olla jollakulla pari tyttöväki mukana ja ulko-ovi narahti viimese kerra kymppiä vaille kolme.....Mie heräilin kasin maissa ja rupesin kahviloijen keitäntiin.

Tuli eile keitettyvä jauhelihakeittovaki. Sen keittämine ja venähti ja samalla tuli testattuva pienemmänki keittolevyn toiminta. Lähin sille eiliselle tappolenkille ja laitoin keiton mukamas kiehumaa. Muute meni nappii, mut levy ei sattunu olemaa sama minkä päällä se kattila oli. Kotia tullessa hellalla helotti punahehkune levy, mut keitto oli vielä alkutekijöissään.....joopa- joo.

Eilisen listahomman jälkee tulleesta henkisetä romahuksesta voipi päätellä, et uunon kestävyys ei oo ihan kohillaa ko keske piti lopettaa, siks mie tänää vetelin pikkuse pitemmän kestolenkin. Saldoksi tuosta henkisen romahuksen korjauslenkistä tuli: 2.10 h avg 127. Tuntuu semmoselta et täännää ehkä saan sen viimesenki laitettuva, jos pystyn hyvi valmistautumaa. Pari koria on oventestausvehkeitä jo kurlattu eikä homma oo vieläkää valmis...

Laitan tuossa tuon Click 26, jossa on tämän hetken tilanne kaikkine ruuvinvalmistajan suosittelemine merkintöinee.....