Aamulla ajoissa kukon aikaan taisteloon hyvin onnistuneen saunanoven testauksen jälkeen. Saldo 0.40 h avg 132.

Tukka suorana töihin...ja 9.30 polven venytys sessioon. Naama punasena ähistiin tunnin verran Caron käsittelyssä...kyl se visiin siitä tokenee.

Neljältä kotia ja juomailua ja ruokailua ja päivän toiseen taisteloon. Saldo 1.10 h sisältäen: ( 15 min verr +40 min avg 152 + 15 min verr). Se oli viimenen tiukempi setti enne Torrea...nyt löysäillään.

Tuo eilinen ovantestaushan meni nappiin, mutta saunominen ei menny. Kyllä se vaan niin on et tän ikäsen on pijettävä nassu ihan peruslukemilla tai mieluummin rutussa koko aika...Jos pikkusenkin suupielet venyy hymyyn tai sen tapaseen, se kyllä otetaa kaksinverroin takasi. Eilen nimittäin lämmitettiin se sauna ekaa kertaa moneen kuukauteen tuon remontin takia. Asta oli kuurannu saunan riimakuntoon ja miehän hain kaupasta ne oventestaustarvikkeetki. Sitte ku sauna oli tarpeeks lämmin, istuttii siinä uuven lasioven takana ja nautiskeltii oventestustarvikkeita ja kateltii "Kemijoen syntyä" oven takaa...kyllä hyvältä näytti ja mukavalta elo tuntui. Toisen kerran ku nakkasin vettä kiuasvanhuksen niskaan se otti nokkiinsa, iski julmettu valokaari ja sulake kärventy...Kesken loppu se saunomine jo ennen alkua...naama ruttaantu hetkessä entiselleen ja omatki roput meinas alkaa kärventyä. No nyt on uus kiuas keittiön lattialla taas oottassa asentajaansa. Huomenna on muuteki paskamoisen kiire viimesen työpäväsession muodossa...