Joo ammusen lutikanmetästyshomman ja hautajaisten jälkeen veti vielä hetekka puoleesa...unee asti ei tarvinu ihteesä meditoija, mut syrjällää oltii puolisen tuntia...sitte virkosin taas syömään ja juomaan ja lenkkivehkeet niskaan ja paanalle. Oli vaikiata alottaa koko hiiviskelyhomma, mut ei voinu olla alottamata ko mittaritki tuli laitettuva rallattamaa...kaikkista kipiää teki noissa reisien ulkosyrjissä ja etenki ku piti rappuja alespäin hiipiä.

Hiiviskelin tuonne aallonmurtajan päähän ja takas...siellä räpsäsin muutaman kuvan sinne tehystä tornista ja kivipatsaista ja muustaki...ja sitte rantakuppiloije välistä Apollolle ja Zoaa pitki mörskälle. Ihme ku kupiloissa ei ollu minkäänlaista imuva nuihin jalkapohjiin niinku eilen? On äijä käyny vanhaksi enen aikojaan. Saldoksi 0.30h avg 127. Hiipimisen vauhti ei paljo päätä huimannu, muuten kyllä huimasi ihka tarpeeksi...Jatkunee...

Ei jatkunu eile...kone oli taas jumissa. Yhen sivun lataamine ois kestäny yli tunnin ja mulla ikäihmisellä on aika jo kortilla. Jatkoin päiväohjelmaa rannalla käppäilyllä ja pistäyvyin nettikuppilassa lukemassa sähköposteja. Takatullessa kävin kaupassa, eikä hermo enää pitäny täpötäysien oluttiskien kohalla...kaks tölkkiä imeyty vängällä ostoskassiin. Ne siemailin omalla parvekkeella täyvessä auringonpaisteessa.

Sitte iski taas se nälkä. Eilisen kaikenmaailman sörsseleijen jälkeen kokeilin tänään vähä alkukantasempaa menuuta. Iski nimittäin hernevaje. Keitin siihen hernevajeeseen ekaks yhen pienemmän kojesatsin pakasteherneitä, sekaan veteen suolaa ja pikkasen oliiviöljyvä...Vaje ei siitä kojesatsista vähentyny van nälkä yltyi. Sitte ropsautin kattilaan puolta enmpi herneitä, puolta enempi suolaa ja puoltaenempi öljyvä...sen kukkurakeitoksen kun naamariin lapioin alkoi hernevaje helpottaa ja tuli mahaanki täysinäine olo oluvesta ja herneistä.

Hernevajeen ja sen jälkeisen meditointikeskuksessa vietetyn pitkähkön istunnon jälkeen lähin illansuussa toiselle aallonmurtajalenkilleni...oli mukava pimeessä ja leudossa ilmassa kattella kaupungin valoja, ja hiiviskellä ja irvistellä vastaantulijoille. Irvistelysaldo: 0.30h avg 131.

Mörskällä sitten jatkui normaali rumpa, rättisulkeisten, suihkujen, juominkien ja pakkaushommien kanssa. Puoliltaöin nukkumaan...Laitan vielä muistaessani muutaman säkeen Uunon Parhaat- runoteoksesta, vuodelta 2009:

"Aamulla aikasin oli mahoton urakka, ko kimppuun hyökkäs hirmune torakka, Uuno sen kuiteski selätti heti ja hengenki siltä liparilla veti"

Click 19. Iltapäivällä Torren rantamilla

Nii meinasi unohtuva, jos joku tarvihtee tietova juoksuhommista Olan sivuilla on sunnillee kaikki mitä siitä tarvii ihmisen tietää: http://polli.vuodatus.net/ ,siel on nyt joku trikkikuvaki uunon "normihommista".