Aamulla varttia vaille kukonlaulua ylös ja ruisleivän voimalla töihin tuskailemaan. Ennen lähtöä normaali rutiinit eli lompsan, hanskojen ja avaimien etsiskelyä joka paikasta (hmm.. ja manailua välissä). Jälkikasvu oli lompsan kerinny illalla putsata viimestä centimoa myöten. Pikkurahapuolella vain hakaneula ja olin kuulemma 10 centimoa jo velkaa ennen töihin lähtöä... Työpaikalla piti sielläkin ostaa velaksi päivän pierupaxi-annos. Eli velkaa yhteensä 1euro 10 centimoa jo aamulla. Eemelissä oli sentään hyviä uutisia mikä piristi koko viikon yleensä tuskasimman päivän: meijän tiimi oli pärjänny hienosti ylikansallisissa kinkerilöissä. Osanottajamaita ainakin Ranska, Saksa, Hollanti, Espanja, Sveitsi, Tsekin tasavalta, Slovakia, Serbia ja Turkki. No turhanpäivänen kukkoilu kyllä kostautuu yleensä ja tää ei ole toivottavasti sitä. Tuli vaan niin mukava mieli kääkkänällekin mustelmaisia kyynyspäitä hivelevistä hyvistä uutisista (palkkapussiinhan ne varmaan laittavat tonnin lisää/lärvi niinkun aina ennenkin...heh-heh).

Töistä kuittauksen jälkeen 40 min kuntopiirileikki työpaikan telineissä ja sitten peltikonilla koppien koluamiseen (=siivoukseen) Luumäen suunnalle. Siellä meni kaheksaan saakka jonnenjoutavia ryskätessä. Tuon perhanan konin kanssa ei ihan puhtain paperein selvitty tälläkään kertaa. Vasenta ja oikeaa takakulmaa saa jatkuvasti käyvä koputtelemassa, jotta koni suostuisi jommalla kummalla kaviollaan näyttämään vasenta tai oikeaa kääntymissuuntaa. Tuolla kelillä ratsailta ulostautuminen vähän väliä ottaa kyllä pattiin rauhallisempaakin ukkelia. On tuo venäläinen hevonen kyllä vihonviimenen keksintö...en suosittele kellekään.

Rintamasouvit tarkotuksella ajanpuutteen ja mootorin yskimisen takia tänään vähissä...mutta huomenna rotat kyllä tippuvat laivasta...toivon vaan että mie en oo tuon rottalauman keulilla.