Aamulla pari minnuuttia ennen kukkoa liikenteessä aamutaiston merkeissä. Ei näkyny rottia eikä juur muitakaan. Yks 76v. pappa oli taas kerran jo täyvessä vauhissa enne minua. Sen eessä multa kyllä lähtee hattu päästä oli keli mikä tahansa. Se vielä osallistuu kilpailuihinki. Siinä on mulle tavotetta - paahtaa menemään vielä yli 20v!(Ei onnistu!!) Rupateltiin muutama hetki mukavia ja sit mie läksin pikkuse vauhikkaampaa menoo. Perustaistoa kertyi 1.05 avg 139.

Normaalin aamusamban jälkeen töihin. Työ kyllä rajottaa vapaa-ajan viettova ihan mahottomasti. Kaiken maailman koneet on jo keksitty..miks ei niitä valjasteta hyötykäyttöön ja anneta ihmisten tehä jotakin hyövyllistä työtä eikä vaan pelkkää työtä?

Töistä kuittauksen jälkeen pesuhuoneeseen ja vessaan kuten eilenkin. Siellä suunnillen samat rutiinit eli veden heittelyä ja päälle pikku rusetti. Nyt ei ajatusmaailmaan ilmaantunu kuitenkaan mitään ylevämpää ajatusta kuten eilen vaikka kuinka pinnistelin... se vähän masensi mielen matalaksi...oonkohan tulossa vanhaksi? Sykeremmi märäksi ja anturi paikalleen...ja aluspaita väärinpäin päälle....Perhana...no kukaan ei ollu näkemässä...sitä en enää laiskuuttani ruvennu kääntelemään...eikä tuo tahtia haitannu yhtään, vaikka nurinniskoin olikin. Iltataistossa oli kiihtyvällä vauhilla 30 min satsi. Saldo: 1.05 h (15min+ 30min syke 140 -> 161+ 20min). Ihan ok vaikka lopussa alko olemaan lievän kavitoinnin makua...Sitte pesuhuoneeseen...siellä oli Suomifilmin ryhmä oottelemassa, Click..suihkuun ja ratsastusreissulle kohti Orimattilaa ja edelleen Lahteen pariin paikkaan sulkeisia pitämään...Kympiltä kotona ja pikku nypläystuokio tän masiinan äärellä...Juomaa ja ruokaa ja unta nuttuun...siinä mun lähitulevaisuuden sunnitelmat.

   Click: Joo - on se todella uuno!