Viikonloppu tuli taisteltuva pääosin mökillä. Siellä lähinnä itikoijen ja muijen pienempijen eläjien kanssa. Kaikenmoista on kokeiltu noijen elukoijen vallan vähentämiseski, mutta semmosta vekotinta, mikä koko populaatijon aisoihin saisi ei liene vielä keksittykään.

Tähän mannessä paras tulos on tullu pesäpallomailalla, mutta sillä on tuo osumatarkkuus aika huono ja tahtoo särkyvä sen kanssa huitoessa muutakin tarpeellista liijan suuret määrät. Toiseksi paras konsti on tuo sähköistetty tennismaila, jolla kyllä hetkellisesti itikoijen hyökkäyksen saapi taltutettua ehkä paremminkin kun tuolla pesäpallomailalla, mutta vaikka koko viikonloppu silläkin on nyt huijottu itikkamäärä ei oo silleen vähentynny, että sen huomaisi.

Lauvantaina aateltiin kuitenki pijellä vähän huilija tuosta lahtaushommasta ja lähettii Imatralle Suuren Yhtyeen Juoksuun kisaamaan. Uunohan osallistu tuohon kilpaosaston puolikkaalle alaikästen vanhusten sarjaan M50. Ilmahan oli lämmin +20°C ja tuulinen 5 -6 m/s. Reitti on pääsosin tasasta hiekkapintasta jalkakäytävää, parin kilsan pätkä oli asfalttija eli ns. Vuoksen lenkki kierretiin vajaa 3 kertaa.

Lähtölatinki ku oli laukastu kaikkihan säntäsi 120 lasissa vanhalle sillalle. Siitä se vauhti sitte alko hiljenemmää innokkaimmillaki ku sillalta pois käännyttiin vastatuuleen. Uunollekkaa ei sopivan levijää ja vauhtista selkää oikeen löytynny eelle ja omaa vauhtija vejeltii iteksee. Vauhti oli 1:25 kantturoissa eli Uunolle sopivaa. Sitte toisella kierroksella Timo Kiander sai Uunon kiinne ennen Imatrankosken siltaa ja mie hyppäsin kyytii ja vejeltii sitte lähes kierros porukassa. Sitte noin kilsa enne siltaa Uuno alko Timosta pikkuse jäämää, siin ei auttannu ees irvistely.

Viimesllä 3 kilsan myötätuulipätkällä ennen maalija alko tuntumaa siltä, että eelläjuoksija ois vielä tavotettavsissa ja pikkuhiljaa sitä saavutin. Lopussa sitte päristelin tyräritilät kitisten polvilumpijot lonksuen maaliviivoilla elläjuoksevan Juho Martiskaisen ohitte. Uuno oli siten nuorisosarjan kolmas Uunolle tänävuonna normiajalla 1:34:50.

Naisten sarjan voitti Mirka Suominen ylivoimasesti.

M60 sarjassa kipitti voitoon Eija Kuittinen.

Harri Nissinen verrytteli voittoon yleisessä reilulla aikaerolla seuraavaan Jarmo Malmiin ja hoiteli pyttyseremonijan perinteitä noudattaen. M40 sarjan voitti odotetusti Markku Kyllönen. Make lähti yrittämään enneätysvauhilla kisaa, mutta ei tällä kertaa onnistunnu. Keli ei ihan optimi kyllä nyt ollu. Tuuli pikkusen ainakin haittasi? Timo Kiander juoksi kuuvenneksi.

M50 sarjan voitti Esko Suomalainen ja kakkonen oli Jarmo Kinnunen.

M60 sarjassa kakkoseksi juksi Auvo Kouvo vajaan minuutin Uunon eellä. Raino Kiander, Timon isukki oli reippasti yli-ikäsenä hienosti neljäntenä. Cederlundin Alf joutu jättämään leikin kesken, eikä lähtenny väkisin vääntämään loppuun raskasta taivallusta.

Kisan loputtua mäntii Lappeenrantaa äityliinille saunaan ja kahville ja siintä iitijän lavalle verryttelemää. Siintä jatketti ennen yhtätoista mökille ja tuikattii vielä saunan alle tulet ja nukkumaa kerittii vasta kahen jälkee. Tännää sitte jatku pesäpallomailojen ja tennismailojen kalistelu ja siinä ohessa yritin tehä puuvaraston pohjarakennelman valmiiksi.

Aamulla sitte jalat ja pää puhki ja takalauvotus kondiksessa täysistuntoon työmaakopille.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Kuvia latailen vasta huomenna TÄNNE.