Käin tänää heti kotija tultuva kattelemassa teijen aurauslinjoja polkupyörän kanssa. Tuli kyllä siinä lumipöppörössä ja tuiskussa Torren torvensoittajat ja Alicanten alamaailma kaikkine tasasine ja auringonpaisteisine palmubaanoineen mieleen usijamman kerran, senverta "puhelijas" (eli haastava) oli ilmanala. Näijen leveysasteijen ihmiset ja uunot, jotka juoksuva harrastelee, antaa kyllä kovasti tasotuksija Iberijassa eläjille.

Mulla tuohon täniltaseen toimintaan mäni aikaa 1.10h keskivauhilla 11,2km/h ja keskisyke oli 121. Ei siis kovin vauhikasta tuo toiminta ollu, mitä ei pyöräilyksi voi kutsua millään ilveellä. Vauhti oli hiukan yli kuntopyörällä saavutettavan maksimivauhin. Siinähän ei kuulemma maisemat vaihu ensinkään, vaan poletaan lähestulkoon paikallaan.

Kieli oli keskellä vyötä koko ajan ja vyö tiukasti viimesessä lävessä. Kovasti piti keskityä pystyssä pysymiseen ja pyörä veteli sik-sakkia pyörätien laijasta laitaan koko ajan. Naapurikin huuteli lähtijessä, että eikö kannattasi ennemmi männä kävelemällä ni pääsis nopeemmi. Mie huutelin takasi, että tää ei oo nyt vauhtikysymys ensinkään ja vetelin niskat entistä kyömympään ja huppuva enempi silmille, ja jatkoin alottamaani älytöntä hommaa. Ihme oli, että en rypässy nokilleni kertaakaan.

Torressahan oli viikonvaihteessa puolimaran kisa. Sillä oli Caffilaisija ollu mukavasti osallistumassa. Mikloksen raportti löytyy TÄÄLTÄ. Onnittelut sitkeille Caffin osallistujille ja mitalisteille. Hienosti taas hommat hoijeltiin ja jo kovastikin tunnettu urheiluseura sai lissää tunnettavuutta ja jäsenmääräki on roimassa kasvussa.

Viijennessä 24 tunnin juoksussa (V ENDURANCE 24h), Pekka Kytömäki oli komijasti sijalla 17 ja juoksi tuossa ajassa 177 kilsaa ja rapijat. Onnittelut Pekalle kovan kisan läpiviemisestä ja hienosta tuloksesta. Multa loppusi kyllä aika kesken noin pitkäkestosessa siivussa. Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Myllylän Asko oli viikonloppuna käynny Mikkelissä talvisarjajuoksussa, johon Uunola ei asijaa ollu lumpijon lumpsahtelun takija. Askolta ei kuulemma oikeen ketterästi nyt juoksu kulkennu. No vielä on yksi kisa jälellä ja toivottavstai siihe pääsee jo kääkkäkin. Pitää vaan nyt vejellä etupäässä muilla konsteilla ittensä väsyksiin kun juoksemalla. Tulokset laitan TÄHÄN.