Liijalline telttailu ratsukon selässä ei oo hyväksi kellekkää, etenkää Uunolle. Persuksii käypi ja jalkopää puutuu ja silmissä sumenee. Eilisen Lieksasta köröttelyn jatkeeksi joutu tännää hirnahtelukonneen selässä mänemää vielä Orimattilaa ja Lahtee siistimää toisten sotkemija paikkoja. Ilo ja into oli ihan ylimmillää koko illan. Vajaa tunti sitte kotiovesta sissää notkahin.

Enne lähtövä käin kuiteski nelkytä minnuuttija hipsimässä palauttavaa Mansikka-Aholla. Tännää oli tunnin hierontasessijo Carolla ja homma oli kyllä kertakaikkisen tarpeelline sessijo. Huomenna meinasin pittää kokonaa välipäivän ja jättää tennarit kokonaa jalkaa laittamati ku tuo Lieksan "helppomaastone" tuntu kuitenki kääkän lihastenpaikkoihi käyvän ylenmääräsesti.

Lauvantaina sitte kirmataa siellä Jyväskylässä kalju kiiltäen ja takatukka hulmuten. Maksoin jo osallistumisenki ja listalla näkkyy jo 36 nimijä olevan puolikkaan vanhemmassa kääkkäsarjassaki (M55). Tarkemmi ku lähtölistaa silmäilin, näyttää pahasti siltä, jotta Uuno ei ennää erota ommaakaa suku- ja etunimijä toisistaan. No homma ei itelle (eikä taija olla ennää muillekkaa) mikkää yllätys oo. Ootan kovasti tarttija ja toivon kyllä, että nää jäsenet tästä vielä notkistuu ennen sitä kovalla jäykistelyvenyttelyllä. Lisäksi vielä viime viikolla kuulin erittäin luotettavalta ja juoksu-urheiluva tuntevalta taholta, jotta viimesin ja erittäinki tehokkaaksi jo käytännössä todettu salaine ase kunnon kohottamiseksi on pittää naisten kalisonkeja vähintään 2 (mieluummin kolme) viikkova jalassa. Harmi homma ku mie en kerkijä ku reilun viikon testaamaa tätä kunnonkohotuskonstija ja Jyväskyllää ei vaikutus vielä oo satatehonen. No sitte sinne veteraanojen SM- kisoihi Polvilumpijojärvelle saahaa kyllä täys teho irti tästäki harjotteesta.