Ei lyönny leiville tännää Uunon siivousbisnekset. Mielummin löi korville ja leuvoille ja silmilleki. Käi nimittäi sillee, jotta Nastolan jälkee tuli testattuva Valtijonkonttorin salamavalovehkeet ja perhana kunnossa tuntuvat olleen. Uuno veteli ihan usvassa ja omissa utopijoissa ja kesäajassa Nastolan risteyksen jälkeiselle vilmaustolpalle satane lasissa ja siinähän on talviaikana 80 maksimi ratsastusnoppeus. Heräsin siihe pirumoiseen välähykseen. Älynvälähys se ei ainakaa voinu olla ku semmosija ei luupäästä oo syntynny miesmuistiin. Mie kyllä pikkuse ihmettelen, miten tuosta vanhasta konista on semmonen noppeus päässy irtaantummaa? Se täytyy olla mittausvirhe.

Orimattilan tiellä tarrauvuin viimoseen oljenkorteen ja pysähytin linjapysäkille kattomaa, jotta oisko ollu säkä ja rekisterilaatta ois ollu sontane ja jään peitossa niinku takalaatta eilen. Ei ollu jäässä, vaan niin putimuhtaaksi nuoleentunnu, ku suoraan pesun jäliltä. Veetyyli ja äiti tulivat taas mieleen ja taisin siinä kirota pärähyttää ihan ääneen ja tyräki tasi käyvä siinä rykimää ihteni lisäksi.

Jatkoin hitonmoisen savotan loppuun asti ja kotona olin viijen maissa. Sitte elämän perusasijoijen setvimistä kotona jälkikasvuston kanssa ja siinäki tuli koiville ja kovasti. Ei syntynny konsensusta.

Sitte lähin tuulettelemaa liuhulettijäni ja takatukkaa näijen takaiskujen jälkee viimoselle juoksulenkilleni enne filerointija. Mahtava oli keli ja fiilis ja 15 kilsaa vetelin ihan tuntemuksen pohjalta avg 137/5:41. Tän lenkin ja fiiliksen kun vielä keskiviikon nirvanan jälkee muistasi, ni vois asetella tavotteeksi yrittää korjatulla tyrällä päästä mahollisimman aikasi juoksukuntoon. Tavote on kyllä ainaki Torressa juosta puolikas helmikuun lopulla. Pyyvän kyllä Miklosta miut ilmottammaa myös Cartagenan ja Murcian puolikkaille, senverta optimisti tuon nys-tyrän suhteen oon.

"Uunon vattanahasta vejetään fileet ja jääpi juhlimatta perjantain bileet. Stiletti sitte kääkän vattan uuvelleen stailaa eikä Uuno toisten mukana vähään aikaan bailaa". Lähde: Uunon Parhaat, 2011.

Toisille mukavaa juhlailtaa ens perjantaina. Miulla on mahollisesti muuta vuntsittavaa?