Tulevan viikonlopun testailen vattanahkan kestävyyttä. Pittää saaha nuo siivoussouvit tehtyvä ennen sitä miun ja stiletin kohtaamista. Tarkka päivähän on vielä auki, ja se saattaa tulla eteen ripäjästi ja siihen on varauvuttava.

Käin iltapäivällä kaheksan kilsan tyrätestilenkin tekasemassa pikkusen PK aluvetta kovemmalla sykkeellä 45min avg 143/5:45. Mahtava oli ilma ja nautiskelen kovasti näistä viimesistä lenkkipäivistä ja lenkeistä ennen operaatijota. Pikkusta kipuva oli, mutta tommosta ei ylleensä juoksuhommissa notteerata. Aina senverta johonki paikkaan kivistellee ikäkausiurheilijalla ainaski.

Maanantaina lähettelin itekirjailemani lanketin Helsingin hovioikeuvelle. Ennen lähetystä kattelin lävitte kaikki maholliset Käräjäoikeuksijen päätökset ja homma tuli valmisteltuva niin hyvin ku se tällä aikataululla ja naamataululla vaan oli mahollista. Toivosin, jotta meille myönnettäsiin tuo menetetyn määräajan palauttaminen, niinku se virallinen lakikirjan termi kuuluu. Muussa tapauksessa Uunon vanhat ja vanhanaikaset ja nykyaikana sopimattomat periaatteet rehellisyyvestä ja oikeuvenmukasuuvesta joutaa romukoppaan. Toivosin, ettei miun tätä tarvisi nähä ainakaan vielä.