Kävin jäähyttelemässä taas kuuppaani pikkusella lenkillä töijen jälkeen. Jo valmiiksi kuumana olleella ottalohkolla oli hyvä tallustella tuo pikkunen pätkä. Tarkotus oli tehä peruskestävyyslenkki, mutta homma ja sykkeet mäni tuonne kilpaurheilun puolelle helposti ja ilman yrittämättä. Jarruttelemaankaan en ruvennu. Lenkin puolesta kaikki ok, mutta tuon ottalohkova nyt kuumentavan asijan setviminen on pahasti kesken. Oikeus ei kyl nyt tapahu, jos asijat sille mallille jääpi, kun miltä ne nyt näyttää. Asija ei oo viel julkasukelponen, mut sitte ku on, siitä tämmöselle umpikierolle Uunolle voipi napsahella mukavaa maksulappuva jos ei nyt ihan kakkuva käyvä jakamaan, mut katotaa vielä hetkonen miten homma edistyy enneku lähetään kalteritangova valssaamaan ja näkkileipää syömään.

Rahallisesti asijassa ei kysseessä oo järin suurista summista, mut periaatteeessa miusta on perkeleen väärin, jos tuohon asijaan kukkaan ei muutosta saa. Sittehän jos kaikki osapuolet on sitä mieltä, jotta homma mäni niinku pitikin, Uunolle ei muuta mahollisuutta ennää jää ku lävähyttää asiakirjat julkisiksi ja pittää ne täällä esillä niin kauvan ku henki vaan Uunossa pihisee. Eihän siinä kellään mittää häppeemistä ja lainvastasta ennää pitäs olla, jos hommasta on oikeen vielä oikeuven päätöski olemassa.

Toistaseksi mie en tuolle nykyselle päätökselle, jos se voimaan jääpi, muuta käyttövä keksi, kun ottaa se mukkaa semmoselle lenkille kun perälauvoutus unohtuu tyhjentelemätä ja pyyhkijä sillä takalistovani tarpeen niin vaatijessa.