Eilisestä tössimislistasta jäi vielä pois yks juttu, mikä varmistu toveksi tännää. Olin nimittäin vielä hävittänny sillä Luumäjen retkelläni kaiken muun kohelluksen lisäksi toisen villahanskani. Käänsin hevosen aamulla valosaan aikaan nurinniskoin ja ei silti löytynny. Lisätään eiliseen tappijolistaan.

Tännää aamulla oli mainijo keli talvikeliksi -12°C ja tuulta ei paljova ja aurinko paisteli. Lähin kympin lenkilleni hyvin palutuneena usijamman palauttavan lökilasin jälkeen. Koitin pittää vauhin mahollisimman hittaalla. Mainijo reissu. Oli aikaa ajatella kuolemaa suurempija asijoita ja laitella ottalohkoissa kaikki asijat taas oikijaan suuruus- ja arvojärjestykseen. Tuppaa aina välillä sekkantummaa tuo yläkopan lista tässä syntymän ja kuoleman välisessä kohelluksessa.

Siitte ehotin Rouva-Uunolle, jotta lähtisi ryskämään tuonne Lahen Kärkkäiseen sillävälin ku mie läiskyttelen rättejä Orimattilan ja Lahen suunnilla ja nii tehtiikii.

Kotija ku päästii, mie laitoin tennaritossut taas jalkoloihin ja lähin 14 kilsan kilpailuvauhtiseen. Sekin mäni hienosti keskisykkeen ollessa 151. Kympin kohilla oli vielä avg 152, mutta lopussa pikkusen hyyty, mutta iteksee ilman ritalappuva tehtynä mainijo siivu. Tällä viikolla on ollu noita tehoreenejä jo usijampi, ja oon pystyny tekemään kaikki reenit ajallisesti ja tehollisesti ihan ok ja lähes kaikki hyvällä fiiliksellä. Uskosin, jotta huominen 26 kilsan "lepposaki" hoitunee, jos ei "Joutsenon repsahusta" vastaavaa takaiskuva tai meteoriitin päähän kopsahusta tuu etteen.

Eilisestä hyvin onnistuneesta lökipalautuksesta innostuneena, kokkeilen tännään ihan perinteisillä konsteilla. ks kuva...

1290879385_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  

Mie oon joskus muistaakseni sanonnu, jotta en juokse räkäposkella (Uunon vauhti ei siihe riitä ikinä). Ei ollu näköjää tännäänkää tuo maukas nenästä juokseva aine poskella.

1290879410_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näillä perinteisillä hoitunee tän päivän palautus ja tankkaus huomiselle 26 kilsan aamulenkille ....