Joo eilen aamulla sitte lähettii Myllylän Askon kanssa ajelemmaan kohti Mikkelijä talvijuoksusarjan toiseen osakilpailuun. Ekahan multa jäi välliin tuon takareijen repsahuksen takija, ja paussija on ollu kisahommista 7 viikon verran. Välillä hörpättii Ristiinassa sumpit ja sitte jatkettii matkantekova.

Askohan oli hyvässä iskussa, mut itellä tuo pitkä tauko kovemmista reenilöistä oli kyllä tehny pahhaa jälkijä ja aikaan tuli hitautta lissää usijamman minnuutin verran. Olosuhteet oli hyvät -4°C , 3m/s, mut juoksupohja oli jo talvinen, vaikkakin hiekotettu, mutta kun katteli siinä alussa muijenki kirmaamista, ni olin havattevinani joillakin jalan lipsahteluva. Mie pelasin nyt varman päälle ja otin nastaSarvat jalkoihini, ja sen puoleen ei tavinnu ylimääräsesti jännitellä jalkoja.

Oma juoksu oli ekan kolmen kilsan jälkeen kyllä takkusta koko ajan. Jossakin 7-8 kohalla Jyrki Kaukonen sai miut kiinne, mutta viimesessä ylämäjessä kuulin ku Jyrki siirty pitävämmälle pohjalle toiselle puolelle tietä miun takkaa ja sitte mie koitin kiristää vähäsen, ja sainki Jyrkin jäämää, mutta lopussa ei Uunon patit riittänny Jyrkijä takanani kuitenkaa pitämää, vaan Jyrki mäni ohitte ennen maalija.

Lauri Friari voitti kisan miusta olosuhteisiin nähen hyvällä ajalla 34.57. Marttisen Pasi oli kolmas ajalla 38.51. Korhosen Hannu kipitteli taas takuuvarmoille lukemilleen 41.53 ja Myllylän Asko seuraavaksi ajalla 42.53. Uuno nappasi ja yhen pisteen, joka annetaan kisan viimeselle eli tällä kertaa 13. sijalle ajalla 45.56. viis sekuntia Jyrkille hävinneenä. Antti oli kisapaikalla, mutta ei kisaan osallistunnu jostakin syystä?

Kouvolasta oli lisäksi naisten 6km:lla 3. Sari Väänänen (KouRa) ajalla 26.40.

Mukavaa oli myös se, kun Lumpparin Markku oli maaliviivoilla Uunova kannustamassa tappiollisen juoksun jälkeen kun lähistöllä oli majailemassa, ni päätti lähtijä "huippu-urheiluva" kattomaan poikaporukalla. Kisan jälkee mäntii Askon kanssa vielä pesuille ja löylyille uimahalliin ja siellä jutusteltiin Pasi Marttisen ja Pasin ampumahiihtova harrastavan jälkikasvun kanssa. Lystijä oli kerrakseen.

Positiivista tässä oli omalta kohalta se, jotta sain jo kilpailujuonesta kiinne, vaikka jalka pikkusen kipijänä on vielä tännää ollukkii. Juoksuun se ei vaikuttannu kuitenkaan pätkän vertaa.

Veikolle taas kiitoksia tuloksista ja muilleki järjestäjille hyvin onnistuneesta kisasta! Kuukauven päästä tullaan kyllä uuvestaan!

 Mie lähen kohta rauhalliselle lenkille.

 1290338264_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1290338277_img-d41d8cd98f00b204e9800998e