Illan tuntumassa satuiloin itteni linnun selkään ja kiertelin polkimija reilun puol tuntija. Sitte kotona taas jäitä perrään ja jatkoin kaapin siivousta. Pikkusen kyl pattii ottaa tää Joutsenoon "valmistautumine" lähes tumput suorina. No ehkä kuitenki järkevämpi vaihtoehto ku valmistautuva juoksemalla ja todeta, jotta ei pääse ees tarttiiviivalle.

Keliksi on luppailtu tuulta 7m/s, lämpövä +13°C ja vesisadetta. Taitaa männä pikkuse hankalaksi koko touhu, vaikka koivet kuntoo saiski. Jälkikasvustollaki oli muuta menova, ni se Imatran reissu jääpi sitte seuraavaan kertaan, mutta eiköhän sitä jotaki tekemistä keksi.

Tuli sitte unohettuva viime viikonvaihteessa jakkaa ne Mikkelin Maratonin esitteet, jotka sain Jyväskylässä Mikkelin tytöiltä ja pojilta. Lupasin homman hoitaa, mutta latvalaho iski taas kerran Uunoon ja homma jäi tekemättä. Lupasin Veikolle asijan hoijella tuolla Joutsenossa. Niitä on jotaki ehkä 30 kipaletta, eikä siinä varmaan kauvaa tarvihe nokkija tuhisuttaa, ku homma on hoijettu. 

Nytte on ruvettava valmistautumaa hetekalle mänöön, jotta jaksaa taas huomisen päivän hengitellä, ja muistaa lähtijä töihin....