Tännää ei onneksi oo tuon Tuurirouvan kanssa tarvinnu isompija teiskata. Ammupäivällä teiskasin Caron hieronnassa toinen polvi ruvellaja toine muuten vaan pattisena. Ei siinä lauvantaisessa sukelluksessa mittää isompaa vissiinkää tapahtunnu, vaikka pirun kipijä se vieläki on. Sunnuntaina vetelin 14 km:n lenkin Luumäjen kirkon suunnille. Nytte kanttasin kyllä varovasti sen syöksypaikan.

Takatullessa yritin demonstraatiovilmausta, mutta ei siitä mittää tullu ku autot huristeli tietä pitki ja kattelivat ku mie mahallaa siinä asvaltilla sätkyttelin ja vilmasin, mutta en saanu itestäälaukasijaa toimimaa ja sitte jatkoin lenkkijäni ku ei rauhassa saa tiellääkkää nykyvää ennää leppuutella, ku joku intoutuu siihe heti miliisijä tai lääkintäviranomasija hätiin kuttumaa.

Töijen jälkee sitte verryttelin polvijani rättisulkeisilla Myllykosken, Kellomäjen ja Hinkkismäjen suunnilla. Muuta ei sekopää tännää ennää aikaseksi taija saaha...

Ylihuomenna keskiviikkona on sitte se Avojärvihölkkä Mikkelin kuppeessa, jonne yritän könytä jos ei olotila ja lumpijot tästä enempi rusahtele. Täältä löytyy sinne ohjeita: ke 09.06.2010 Avojärvihölkkä.   

Huomenissa alottelen pikkuhiljaa valmistautummaa siihe lauvantain Forssan Suvi-iltarientoihin.....

Meinasi unohtuva: Huugo Ramirez oli ollu hienosti kakkosena NavitasMaratonin rullasauvakisassa. Onnea Huugo! Kisoja vaan enempi ni tulokset paranee (tai huononeen niinku Uunolla).

1275932430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asta on ollu työtelijäänä mökillä.

1275932460_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mieki yrittelin, mutta ei edisty ijäisyysrojekti, mutta ei tarvihe edistyväkkää.