Hyökättii eilen illala vielä hiiltyneen kanssa Kuntotalolle valssin pyörteisiin ja muijen jalkoihin. Siellä sävelsi tuo Pekkaniskan Pojat. Kyllähän nillä tuo mussiikkipuoli oli hallinnassa, mutta tahtija ne ei Uunon jalkoihi sopivaksi osannu soittaa, mut ei sillä välijä ollu. Siinä mäni Swingit, humpat Sambat, Salsat ja jalkasilsatki samaan syssyyn ja hiki ja tuskanhiki virtasi kaljun ja paijanki alta ihan liristen. Puhvetissa mäni sitte kahvit ja kohvit.

Hyvästä pitkäkestosesta reenistä tuo kyllä kävi, vaikka jatsihommija en reenivihkoo oo kirjaillukkaan. Kello oli vartin yli kaheksan ku sissää ängettii ja varttija vaille 12, ku ulostauvuttii ja lähes koko aika parketilla seuhottiin.

Aamulla sitte ratsatselemaa taas konilla Lahen suunnillle. Pillipiiparisetät toppasi konin ja Uunon jo heti alkukilometrillä ja posket lommolla puhallettii pillii, ei värissy muuta ku Uunon ottalohkot ennen toppija. Mie jo luulin, että koni oli vallan mahottomaksi äityny ja viijenkympin aluveella lyönny ylilaukalle, mutta sitte rauhotuin ku eihän se oo mahollista millään ilveellä....Nyt vesisammijot täytee ja menoiksi....