Aamulla syöksähettii ajoissa työpaikalle. Ei kerinny leipää eikä mittää muutakaa palotella aamulla, ja vattanahka kurnutti äänekkäästi koko aamupäivän tyhjyyttään. Lihapatojen ääree ku taas kerittii, sai tyhjän laukun täytettyvä ja kurnutus väheni mahanseuvulla huomattavasti. Takaosaston kurnutus kyllä ruokailun jälkeen vastaavasti lissäänty, ja siten oli koko päivän kokonaiskurnutus ja hajuhaitatkin tasapainossa.

Puolen neljän maissa jo kotona ja oli valosaa vielä pitkään. Kyllä se kesä ja kärpäset kohta on jo käsillä. Miulla oli 35 minnuuttin juoksurupiama esissä, eli ei juuri mittää. Homma mäni helposti  kääntöpaikalle kevyellä kisavauhilla, vaikka olis riittäny vähempiki vauhti. Takatullessa sitte hölläsin pikkusen. Saldo 0.40h avg 139.

Puoltoista viikkova ennää elläinrääkkäystä, ja sitte on pari helpompaa viikkova ja viikko ennen Torrea se Mikkelin kympin kisa, jos kelit on suosijolliset. Toivotaa, että niin on. Torren kisaan on Uuno reenannu nyt reilut 15 kuukautta. Usiamman kerran on märät kalsarit pesty ja manailtu ja valitettu, mite on vaikijaa, mut jos ois liijan viakijaa ollu, oisin jättäny jo leikin kesken.

Ootan kovasti ja mielenkiinnolla mikä on tulos tästä hommasta. Vaikka mänis perseelleen koko homma, ni lystijä on kyllä ollu koko rahan eestä, ja varmasti tulee sielläki olemaan, kävi sitte kisassa ihan miten tahansa...ja kesäki on tulossa, sille miekään en maha mittään...

"Uuno iltasella lähti lenkille ulos, ja mietiskeli mikä lienee Torren tulos? Kääkkä ei kisassa varmaan oo paras, mutta ei liene myöskään kelvoton varas". Lähde: Uunon Parhaat, 2010.