Karmee on työskentelytempo ollu viime päivinä. Hengissä kummiski kotija kaupan kautta. Jälkikasvusto lappaa sapuskaa naamareihin enempi mitä mie jaksan kantaa. Kotona en enempi puhallellu, vaan lähin palauttelemaa pyörällä. Hyvin tärisytti ala- ja yläleukoja noilla kappeilla renkailla ja kuoppasella tiellä. Muuen ihan hyvä, mut leuvat ei tunnu kestävän. Saattaa siinä osasyynä olla tuolla ylenmääräsellä sonnan suusta suoltamisella. Maltoin männä suht ok vauhilla, mutta tuossa Lehtomäjen ylityksessä piti sitte jostaki syystä taas alkaa pelleilemmää ja ajattelin päissäni, että pijän persukset satulalla koko ylämäjen. Saldo koko satsista 0.40h avg 119 ja tuossa mäkitestissä maksimi 159.

Eilen meni ohi silmijen ja suun Mikloksen ja Karin Orihuelan ajat. Mikloksen aika 1.32.42 oli positiivinen yllätys, ja haeskelin sitä hittaampijen joukosta. Miklos on saanu vissiin hyvin reenin tarttumaa, ku miulla oli semmonen käsitys, että se ei kerinny kesällä oikeen tehä muuta ku töitä. Karilla on ollu pikkusen vaikeuksija koko ajan, että hyvin veti Karikin olosuhteet huomijoijen ja sai ajan 1.40.44. Onnea molemmille kanssa ja Ollilleha niitä tuli jo eilen tyrkytettyvä saavikupalla. (en tiije mitä tuo "saavikuppa" kyl meinaa, mut kait mulla joku ajatus siinäki on ollu ku oon sen tuoho kynnäilly? kirjottajan myöhempi lisäys) 

Nytte taijan käyvä rättisulkeisiin, tuohon miulle niin kovin rakkaaseen puuhaan......(tähä kohtaa ois taas kyl sopinu yks lihavoijulla kirjotettu sananen, mutta eilen tuli vissiin "puolikuntosena" niitä viljeltyvä yli oman viikon tarpeen, ni jätän kirjottamaatta, vaikka kyllä sormet syyhysi kovasti) 

"Alaleukaa värisytti ja yläleukaa tärissytti, ku Uuno kuoppasella tiellä pyörällä pärisytti". Lähde: Uunon Parhaat, 2010.