Aamun ripijämpään sessioon lähtövä tuli taas vejätettyvä raskaasti. Koitti keksijä vaikka mitä toimittamista, jotta ei ois tarvinnu hikivehkehijä päällesä pukija. No sitte ei mittää ennää keksiny ja lähtö oli esissä. Tuossa verryttelyosuuven puolvälissä on yks tuttu, jolla on susikoiran kokone valkone eläin kotona. Se kun Uunon taas näki, se tuli väkisin lukitun portin välistä tien puolelle. Kyllä minnuu nauratti... Ekaks se yritti aijan alta mut jäi siihe kiinni puoliksi runko ulkona. Sitte se perutti takas ja työnsi nii kovasti että portti aukeni ja se pääs Uunon kaveriksi hännän heilutukseen ja pyyhkimään Uunon housujen puntit.

Sitte hipsin siihen Mikkelintien alitukselle ja alotin kurmootuksen. Homma meni suht mukavasti. Saldo reilut 26 minuuttija ja avg 155.

Eilen soittelin lappalaisille pariinkin paikkaan. Mukava oli poikien joikhausta kuunnella ja jutella ja kovasti juosta. Haaparannalla on kisatki tännää. Osallsitujille onnea kovasti kisaan.

Kohta mie ite silpasen lintusatulan päälle ja yrittelen palauttelevaa lenkkijä. Pikkuse tullee kiire, ku kulttuurija pitäs lähtijä harrastamaa Kuusankosken Teatteriiin. Olikoha sen esityksen nimi joku "huilunsoittaja matolla" vai "tankki tyhjäksi ja pää täyteen", vai mikä se nyt oli. No kyllä se huomiseen mennessä selvijää ehkä....