Hyvin nukutti ja väsytti. Aamuhinkkauksen alotus mäni myöhäseen. Aamukahvittelun jälkee kuitenki oltii innolla alottelemassa itsenäisyypäivän viettova. Juhlan kunniaksi laitoin tuon vanhan verikauhan päähäni veteraanien työtä kunnioittaen. Latelin tuonne Valkealan suuntaan pyörätien päähän ja takasi. Saldoksi vain 1.20h avg 116. Hyvin tuntu menevän.

Sitte oli vuorossa siivousta, joka näin juhlapäivän lomaan sattu mukavasti ohjelmaan, ja aika- ja muihinki tauluihin, oma taulu mukaanlukien. Tosin se oma taulu ei siitä kyl visiin oikeen innostu, niin oli suu väärällänsä loppumetreillä. No sain sen kuiteski hoijettuva.

Vitoselta oli sitte meijän oma itsenäisyyspäivävastaanotto. Mie pikkuse oottelin kutsuva sinne linnanki juhliin. Ravatti ja solmukkeet oli jo valmiiksi solmussa viime viikon karkeloijen jäliltä, mut eihän sitä kutsuva sinne tullu nyttekään. En tiije olisko sinne ees joutanu, ku oli tuo omaki vastaanotto. Viijeltä sitte vastaanotettiin Severi sieltä omalta asunnoltaan ja Asta oli laittanu pöyvät ja paikat koriaksi.

Kerran kyllä oon linnanki juhlissa ollu. Ainaki lähes vastaavanlaisissa olosuhteissa, nimittäin Markku-vainaan kanssa putkassa. Se oli kyllä liijan pitkä ja mutkikas juttu tässä kohtaa selvitettäväksi, mutta sen voin taata, että juhlat oli komijat ja pitkät. Ei taitasi kirjaimet eikä aika riittää sepustukseen ja ottalohkojen kanssa vois tulla ongelmija. No Markku oli kyllä huumorimiehiä, ja sillä oli nuo metkut ja pokka kyllä hallinnassa aina. Rauha Markun muistolle. 

Itsenäisyysvastaanoton jälkeen lähettii Astan kanssa kävelylenkille seuhtomaan lähikujille. Mie jäin vielä sitte vetelemää viikon reenitunnit täys iteksee. Siinähän ne sai täytettyvä. Hyvä! Ens viikon tavote on 14h, mut saapi nähä miten käypi. Polvi on pikkuse äityneempi ja hyvää tuo ripijä kävelyki kyllä välillä tekkee ja venyy paikat.

Mie jatkan venymistä...........

1260123702_img-d41d8cd98f00b204e9800998e