Eilen vielä hämenneltiin tuon rusina- ja muutaman muunkin sopan jälkisotkuja ja se vei viimosetki mehut kääkkänästä. Suunniteltu iltalenkki jäi välliin. Tännää on jo ollu kaikki hommat entisellää ja mahoton hoppu joka paikkaan. Tän viikon tavotereenimäärä (10h) saattaa jäähä toteutumatta, mutta katotaa...kyllä mie vielä yritän senkin homman selättämistä, mutta se riippuu nyt ihan siitä, miten lauvantai-iltana Huvikeskuksen pikkujouluissa soppa maistuu itelle. Toivotaa ainaki, että ei tarvihe ennää rusinasoppaaa suuhusa natustella muutamaan viikkoon. Saisi pikkusen aika vettää henkijä vanha mies.

Nuoruuvella, vanhuuvella ja järellä ei oo muuta yhteistä ku se, että ne on kaikki mahollisimman kaukana toisistaan. Nuorena ei oo tarpeeksi järkijä ja vanhana ei senkään vertaa. Joku vähäjärkinenen vanhus on sanonu, että vanhuus on elämän parasta aikaa...ja paskan marjat sanon mie. Kyllä mie ennemmi seuhtosin täällä kakskymppisenä vähäjärkisenä ku viiskutosena täysin järettömänä, nivelet lonksottavana, ottalohko tyhjänä ja herneet nenässä millon minkäki asijan takija.  

Töijen jälkee käin juoksulenkillä. Mukavaa oli mänö ku toi ylänuppi oli taas saatu vaa'itettuva kohilleen. Saldo 1.10h avg 137. Huomenna pitäs jaksaa yritellä rykästä vähän varastoon tuota lauvantai-illan soppajonova ajatellen, ku sen sunnuntaiaamun aamulenkin varaan ei kannata paljon pelimerkkejä likkoon laitella. 

Jalkapallova käytii taas seurailemassa Sami Hyypijällä ja kahvilla tietty ja Sepeteuksen ja Pekan kanssa sonnan ja muunkin jauhanta oli entisellään...oli lystijä...

"Hyvin pelaa ylänuppi, lauvantaina kaatuu kuppi". Lähde: Uunon Parhaat, 2009.

Toivotaa kuiteski, ettei kaavu ukki.